Social Icons

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Η Στάρ Ελλάς πάει Βραζίλια






Απο την Ζωή Χάλαρη

Αναχώρησε για την Βραζιλία η Σταρ Ελλάς, Ηλιάννα Παπαγεωργίου, προκειμένου να λάβει μέρος στον διαγωνισμό για την κατάκτηση του τίτλου‘’Μις Υφήλιος’’.

Στο  αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» εμφανίστηκε η Ηλιάννα ερχόμενη κατευθείαν από τον γάμο της ξαδέλφης της, ενώ δεν φάνηκε καθόλου αγχωμένη για την μεγάλη εμπειρία που πρόκειται να ζήσει.  



Στο αεροδρόμιο εμφανίστηκε φορώντας ένα απλό μαύρο φόρεμα ενώ δήλωσε ότι είναι ενθουσιασμένη αλλά και αρκετά προετοιμασμένη για το διαγωνισμό, συμπληρώνοντας ότι δεν έχει δει όλες τις κοπέλες που θα διαγωνιστούν για την απόκτηση του κορυφαίου τίτλου ομορφιάς ανά τον κόσμο.  

Ο σχεδιαστής Θοδωρής Τρανούλης έχει αναλάβει να γεμίσει τις βαλίτσες της Ηλιάννας  Παπαγεωργίου καθώς την προίκισε με 7 τουαλέτες, μια εκ των οποίων είναι μια λευκή τουαλέτα σε σχήμα παγωνιού με χιλιάδες αστέρια πάνω.

Σύμφωνα με δηλώσεις της Σταρ Ελλάς, σε ένα τέτοιο διαγωνισμό δεν μετράει μόνο η εμφάνιση ενώ δεν δίστασε να τονίσει πως είτε χάσει , είτε όχι, δε θα στενοχωρηθεί, αλλά ούτε θα... χαρεί!




Η μελαχρινή καλλονή, Ηλιάνα Παπαγεωργίoυ με καταγωγή από την Πάτρα και σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων είναι καταξιωμένο μοντέλο στο χώρο της μόδας. Στα πρώτα της βήματα εκτός συνόρων, η ελληνική ομορφιά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ξεχώρισε με αποτέλεσμα να είναι η νέα μούσα της διαδικτυακής καμπάνιας των Dolce & Gabanna.
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ζει μόνιμα στο Μιλάνο και διαπρέπει στις διεθνείς πασαρέλες. Τον ελεύθερο χρόνο της όμως φροντίζει να τον περνάει στη γενέτειρά της με την οικογένεια και τους παιδικούς φίλους της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: