Social Icons

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Σε Σπαρτιάτικη Δίαιτα…το έριξε ο ‘’Λεωνίδας’’ Gerard Butler!




Από την Χριστίνα Αλαμάνου

Η δυνατή σωματική διάπλαση του χολιγουντιανού ‘’Λεωνίδα’’ Gerard Butler ανήκει πλέον στο παρελθόν...!

Ο 41ετών ηθοποιός εμφανίστηκε εχθές κομψός και αρκετά αδυνατισμένος σε γεύμα των  Hollywood Foreign Press Association's  που παρατέθηκε σε ξενοδοχείο στο Bervely Hills.

Η νέα του εμφάνιση που εντυπωσίασε όλους τους παραβρισκόμενους και σχολιάστηκε απο πολλούς,  οφείλεται σε δίαιτα που ακολουθεί εδώ και καιρό εξασφαλίζοντάς του σημαντική απώλεια  κιλών που είχε αποκτήσει σταδιακά μετά από το 2006 και πολύ μετά τα γυρίσματα της ταινίας οι  ‘’300’’.



Αν και πολλοί βρέθηκαν τότε να κακολογήσουν τον Butler υποστηρίζοντας ότι το τέλειο κορμί που παρουσίασε στο λευκό πανί ήταν ένα καλό αποτέλεσμα της σύγχρονης  τεχνολογίας και του υπολογιστή, και όχι σκληρής γυμναστικής.  

Ο ίδιος βέβαια ισχυρίζεται ακόμα και σήμερα ότι εκπαιδεύτηκε πολύ σκληρά για να κάνει το τέλειο κορμί με τους μοναδικούς και απίθανους κοιλιακούς  που όλοι θαυμάσαμε στην θρυλική ταινία…

Ο G. Butrler δήλωσε ότι τα χάμπουγκερ και οι τηγανιτές πατάτες ανήκουν πλέον στο παρελθόν αφού τα γεύματά του περιλαμβάνουν πολλά φρέσκα  λαχανικά και λευκό κρέας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: