Social Icons

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Σταύρος Νιάρχος και Kate Middleton είναι οι πιο καλοντυμένοι!





 Απο την Contessa,

Η Κate Middleton, Δούκισσα του Cambridge οδηγεί το στυλ και τη μόδα σύμφωνα με τη λίστα Best Dressed του περιοδικού Vanity Fair ενώ στη λίστα βρίσκεται και ο Έλληνας εφοπλιστής Σταύρος Νιάρχος.  





Η Kate κέρδισε διθυραμβικές κριτικές καθώς τα  ρούχα που φόρεσε στη περιοδεία που είχε μαζί με τον πρίγκηπα William στη Βόρεια Αμερική αναγνωρίστηκε το κομψό στυλ της.

Στον κατάλογο εμφανίστηκε για πρώτη φορά η Κate το 2008, αλλά φέτος αναφέρεται ως μέλος της Βασιλικής οικογένειας, και το περιοδικό σημείωσε τις εξαιρετικές εμφανίσεις της,  που τιμώντας τον  Alexander Mc Queen κέρδισε  όλες τις εντυπώσεις.

Η διεθνής λίστα των καλοντυμένων περιλαμβάνει τη Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί, τη Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, τη Πριγκίπισσα Sheikha Moza Bint NASSER του Κατάρ, τη σύζυγός του Εμίρη του Κατάρ, τη Δούκισσα του Cambridge, την ANDREA Dellal, την ηθοποιό Κάρεϊ Μάλιγκαν, τη Christine Lagarde, διευθύνων σύμβουλος στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, τη Tilda Swinton, σκηνοθέτη και ηθοποιό τη Λίζι Tisch, επιχειρηματία , τη πριγκίπισσα Charlene ΤΟΥ ΜΟΝΑΚΟ και τη JANE LAUDER WARSH.


Βέβαια η λίστα του περιοδικού δεν σταματάει στις γυναίκες αλλά ασχολείται και με τους άνδρες καθώς σε εξέχουσα θέση στους πιο καλοντυμένους άνδρες  βρίσκεται και  ο Έλληνας Σταύρος Νιάρχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: