Social Icons

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Στις Kάννες , καλύτερα δεν γίνεται... | Όταν οι ταινίες ανεβαίνουν… τα βρακιά κατεβαίνουν!







Με μια γρήγορη ματιά… από την Contessa,

Αυτά είδε και ο Στρος Καν και πέρασε μια βόλτα από τη Κρουαζέτ…




Φέτος στις Κάννες εκτός από βροχή  έπεσε και μπόλικη ξεβρακωσιά μαζί με καυτά φιλιά,  πενηντάρες που το λέει η καρδιά τους αλλά και Ελληνικά ονόματα που έκαναν την βόλτα τους…



Ο Ρόμαν Πολάνσκι, αρκετά γερασμένος... και η Εμανουέλ Σενιέ στο τρελό πεταγμά της...εξακολουθούν να δηλώνουν ερωτευμένοι μετά από 26 χρόνια και από την ταράτσα του Palais des Festivals, ανταλλάσουν γλυκά φιλιά κάτω από το άγρυπνο βλέμμα των paparazzo! 




Η ταινία «Η ζωή της Αντέλ» του Κεσίς, στην οποία πρωταγωνιστεί η Ελληνίδα Αντέλ Εξαρχόπουλος, κέρδισε το βραβείο καλύτερης ταινίας του επίσημου τμήματος του φεστιβάλ, που απονέμει η κριτική επιτροπή της Διεθνούς ομοσπονδίας Κριτικών.


Χθες πάντως ο Ντομινίκ Στρος Καν εμφανίστηκε χαμογελαστός, φορώντας σμόκιν, παπιγιόν και έχοντας αγκαλιά τη νέα του σύντροφο, Μιριάμ Λ' Αουφίρ, ενώ ανέβηκε τα σκαλιά στο Φεστιβάλ των Κανών, για να παρακολουθήσει την κλασική ταινία του Ρενέ Κλεμάν, «Plein Soleil» («Γυμνοί στον ήλιο») με τον Αλέν Ντελόν, στα πλαίσια του «Cannes Classics 2013».


Η Dita Von Teese την είδα να φοράει ένα υπέροχο ροζέ ρετρό φουστάνι , του εξίσου υπέροχου και μοναδικού  Elie Saab....



Ενώ η κομψή 50αρα θεά Sharon Stone φόρεσε μια μοναδική électrique
 τουαλέτα   δημιουργία του Roberto Cavalli

Δεν υπάρχουν σχόλια: