Social Icons

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Mία ξυπόλητη … Πριγκίπισσα , στέφθηκε Βασίλισσα της Eurovision. (φωτό)‏



Aπο την Contessa, 

H Emmelie Charlotte-Victoria de Forest, όπως είναι το όνομα της,  γεννήθηκε 28 του Φεβρουαρίου, 1993 και φέτος εκπροσώπησε την Δανία με το τραγούδι "Μόνο δάκρυα" «Only Teardrops» ,  στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2013 στο Malmö της Σουηδίας, κερδίζοντας το διαγωνισμό.


Είναι μόλις 20 ετών, ασχολείται με το τραγούδι από 9 ετών. Αφού πέρασε από χορωδίες εκκλησιών, στα 14 της άρχισε να συνεργάζεται με τον μουσικό Fraser Neill, κάνοντας εμφανίσεις σε φεστιβάλ και μουσικές σκηνές.


Το 2011 αποφάσισε να αφήσει την γενέτειρά της, το Mariager, για την Κοπεγχάγη, όπου συνδύασε μουσικές σπουδές και εμφανίσεις.

Η Emmelie φέρεται ως δισέγγονη της βασίλισσας Victoria της Μεγάλης Βρετανίας, η οποία παντρεύτηκε τον βασιλιά της Δανίας, Edward τον 7ο. Ο παππούς της 20χρονης, κόμης Maurice Arnold de Forest, θεωρείται νόθο παιδί του βασιλιά Edward, ενώ παντρεύτηκε μέλος της σουηδικής αριστοκρατίας. Ο πατέρας της ήταν ο Ingvar de Forest που γεννήθηκε το 1938 και απεβίωσε πριν από 3 χρόνια, το 2010.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η 20χρονη είχε καταφέρει να γίνει βασικό θέμα συζήτησης μεταξύ των fans της Eurovision, με τους περισσότερους να προεξοφλούν τη νίκη της στο Μάλμε.

Η φετινή νικήτρια του διαγωνισμού εμφανίστηκε ξυπόλυτη στη σκηνή του Μάλμε Αρένα  -όπως και η περσινή νικήτρια, Λορίν - καταφέρνοντας να μαγνητίσει τα βλέμματα των παρευρισκομένων, αλλά και των τηλεθεατών.

Όπως έγραψε η ίδια στο twitter: «Ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ! Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που μόλις συνέβη. Άφωνη!!!».




Δεν υπάρχουν σχόλια: