Social Icons

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Τάφοι βρεφών αποκαλύπτουν το «μυστικό» των αρχαίων Αιγυπτίων γύρω από το...σεξ





Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι έκαναν σεξ κυρίως το καλοκαίρι, όπως αποδεικνύουν τάφοι 765 βρεφών που βρέθηκαν στην έρημο. Τα περισσότερα βρέφη έχουν πεθάνει τους πρώτους μήνες της ζωής τους, τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, κάτι που σημαίνει ότι η σύλληψή τους έγινε τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Στις Kάννες , καλύτερα δεν γίνεται... | Όταν οι ταινίες ανεβαίνουν… τα βρακιά κατεβαίνουν!







Με μια γρήγορη ματιά… από την Contessa,

Αυτά είδε και ο Στρος Καν και πέρασε μια βόλτα από τη Κρουαζέτ…

Γιάννα Αγγελοπούλου: Μου είπαν… σώσε μας!



 Η Γιάννα Αγγελοπούλου δεν έκρυψε τις πολιτικές της φιλοδοξίες παρουσιάζοντας ένα ουσιαστικά πολιτικό μανιφέστο με ξεκάθαρα μηνύματα προς πολλούς αποδέκτες πριν λίγες ημέρες στους ομογενείς του Τορόντο παρουσιάζοντας το βιβλίο της «My Greek drama».

Στην παραλία Pfeiffer της Καλιφόρνια, κάτι μαγικό συμβαίνει…







Ένα εκπληκτικό φως που εμφανίζεται στο Keyhole Arch, στην παραλία Pfeiffer της Καλιφόρνια μοιάζει να έρχεται κατευθείαν από ταινία του Ιντιάνα Τζόουνς!

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Η ώρα της μελιτζάνας: Παπουτσάκια λαχταριστά….






Απο την Contessa, 
Eίναι ένα μοναδικά υπέροχο φαγητό, ιδιαίτερα για τα καλοκαιρινά απογευματινά δείπνα στη βεράντα ή στο εξοχικό μετά τις βουτιές και το μπάνιο στη θάλασσα. Με μια πλούσια πράσσινη σαλάτα και ένα καλό ροζέ κρασί, τα παπουτσάκια θα σας μιλήσουν...!!

Η Εικόνα της ημέρας: To υπέροχο και πολύχρωμο Neals Yard Salad Bar στο Κόβεντ Γκάρντεν του Λονδίνου

Neals Yard Salad Bar στο Κόβεντ Γκάρντεν

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Zωρζ Μουστακί: Ο μποέμ αριστοκράτης μετοίκησε σήμερα για τ' αστέρια...




Απο την Contessa, 
 
Αφησε σήμερα την τελευταία του πνοή σε ηλικία 79 ετών.
Η ανακοίνωση του θανάτου του προκάλεσε συγκίνηση και πολυάριθμες αντιδράσεις.

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Ξενάγηση στους βασιλικούς κήπους του Τσέλσι! (Εικόνες)









Aπο την Contessa,
Με τον εορτασμό των 100 χρόνων ξεκίνησε εχθές το περίφημο Chelsea Flower Show  που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στα οικόπεδα του "Βασιλικού Νοσοκομείου του Τσέλσι στο Λονδίνο.

Το χρονικό της δολοφονίας του Γρηγόρη Λαμπράκη στη Θεσσαλονίκη- 22 Μαΐου 1963.



Απο την Contessa,

 50 χρόνια απο την δολοφονία του γιατρού και αγωνιστή της ελευθερίας Γ.Λαμπράκη

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Σουηδία: Πυρετώδεις προετοιμασίες για τον γάμο της πανέμορφης πριγκίπισσας Μαντλίν.





Γράφει η Χριστίνα Αλαμάνου







Η σουηδική Βασιλική Αυλή, αλλά και οι πολίτες της χώρας  περιμένουν  με μεγάλη χαρά και αγωνία την ημέρα του γάμου της πριγκίπισσας Μαντλίν (Madeleine) και του αρραβωνιαστικού της, τραπεζίτη Chris O'Neill.

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Mία ξυπόλητη … Πριγκίπισσα , στέφθηκε Βασίλισσα της Eurovision. (φωτό)‏



Aπο την Contessa, 

H Emmelie Charlotte-Victoria de Forest, όπως είναι το όνομα της,  γεννήθηκε 28 του Φεβρουαρίου, 1993 και φέτος εκπροσώπησε την Δανία με το τραγούδι "Μόνο δάκρυα" «Only Teardrops» ,  στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2013 στο Malmö της Σουηδίας, κερδίζοντας το διαγωνισμό.

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Guardian: Τους Έλληνες τους σκοτώνει η σίσα…! | Ηχηρά καμπανάκια από τη Guardian (video)





Με τίτλο «Εξαρτημένοι από ναρκωτικά Έλληνες οδηγούνται στη χρήση της θανατηφόρας ουσίας σίσα, καθώς η οικονομική κρίση βαθαίνει», η απεσταλμένη της βρετανικής εφημερίδας Guardian, Helena Smith, καταγράφει την διαρκώς αυξανόμενη δημοτικότητα της «κοκαΐνης των φτωχών» μεταξύ των ελλήνων χρηστών ναρκωτικών ουσιών, με τις δημόσιες υπηρεσίες υγείας να βρίσκονται σε οριακό σημείο λειτουργίας.

Eurovision : «Alcohol is Free» σε περιμένουμε…



Aπο την Contessa, 
Με το τραγούδι «Alcohol is Free» των Αγάθωνα Ιακωβίδη και Koza Mostra, συμμετέχει η Ελλάδα στον τελικό του 58ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, ο οποίος πραγματοποιείται απόψε το βράδυ (22:00) στο Μάλμε της Σουηδίας.

Γυναίκα στη Σαουδική Αραβία




Απο την Contessa, 
H Σαουδική Αραβία φάνηκε να ξεκίνησε μια πρώτη καμπάνια κατά της ενδοοικογενειακης βίας. Σας παραθέτω αυτούσιο το άρθρο όπως το βρήκα στο karchilaki.com.

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Φεστιβάλ Καννών: Φέτος έβρεξε αστέρια…!



Aπο την Contessa, 

Με την ταινία «Ο Υπέροχος Γκάτσμπι», που προβλήθηκε εκτός συναγωνισμού άνοιξε η αυλαία του Φεστιβάλ των Καννών. Ο σκηνοθέτης της ταινίας Μπαζ Λούρμαν και ο πρωταγωνιστής της Λεονάρντο Ντι Κάπριο διέσχισαν το κόκκινο χαλί της κρουαζέτ, μπροστά τους αμέτρητους φαν που είχαν συγκεντρωθεί στο Μέγαρο του Φεστιβάλ.

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ: Οι Grande Dame’s των Ελληνικών πολιτικών οικογενειών….







Άλλες κοινωνικές, άλλες πιο χαμηλών τόνων, άλλες καριερίστες, άλλες αφοσιωμένες στην οικογένειά τους, οι σύζυγοι των Πρωθυπουργών της κάθε χώρας, αναπόφευκτα, αργά ή γρήγορα θα τραβήξουν -έστω και στιγμιαία- την προσοχή πάνω τους.  H Contessa θυμάται τις πιο πολυσυζητημένες συζύγους των Ελλήνων πολιτικών . 

Το "Fortuna" που έφερε Φουρτούνες στο βασιλιά Χουάν Κάρλος




Απο την Contessa, 
 
Να παραχωρήσει το σκάφος του στο κράτος αποφάσισε, κάτω από τη λαϊκή πίεση, ο βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος. Το σκάφος, ονόματι «Φορτούνα», δωρίστηκε στον Χουάν Κάρλος το 2000 από το επιχειρηματικό γκρουπ Τουριστικό και Πολιτιστικό Ίδρυμα των Βαλεαρίδων Νήσων με την ελπίδα η παρουσία της βασιλικής οικογένειας στη Μεσόγειο να προσελκύσει μεγαλύτερο αριθμό τουριστών.

Ντέιβιντ Μπέκαμ στον Sky Νews:''Γιατί αφήνω την μπάλα τώρα που είμαι στα high μου'' (video)




Την αποχώρησή του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά ο παίκτης σύμβολο του αγγλικού ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπέκαμ. Στη σπουδαία καριέρα του ο 38χρονος μέσος κατέκτησε το Champions League, έξι πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα Αγγλίας με τη Manchester United, καθώς και τον τίτλο του ισπανικού πρωταθλήματος με τη Ρεάλ Μαδρίτης. 

55χρονη γραμματέας έμαθε ότι...έγινε βασίλισσα!



Μια ιστορία ζωής που σύντομα θα γίνει ταινία...

Άφωνη έμεινε η 55χρονη γραμματέας Peggielene Bartels όταν μέσα στη νύχτα χτύπησε το τηλέφωνο της και την ενημέρωσαν ότι ήταν…βασίλισσα!

Άνοιξε τις πύλες της η Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης, με την διαδικτυακή παρουσία του Ίρβιν Γιάλομ





Παρουσία τοπικών παραγόντων, του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Τουρισμού, Κώστα Τζαβάρα, αλλά και ηλεκτρονικά (μέσω Skype) με τον πλέον προβεβλημένο ψυχίατρο του πλανήτη (τον Ιρβιν Γιάλομ), πραγματοποιήθηκαν απόψε, στο περίπτερο 15 της HELEXPO, τα εγκαίνια της 10ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης.

Πανέμορφες Φωτογραφίες απο την Εξοχή! Ανθισμένα παρτέρια και μια φύση μοναδικά υπέροχη...

Αποκλειστικά στην Contessa......

401 χρόνια φυλάκιση στον Σειραγάκη για 46 κακουργήματα…



Οι παιδικές ψυχές θα πονούν όμως αιώνια…


Mοδα για Κοντέσες : Ντυθείτε σαν σύγχρονη Μαρία Αντουανέτα…





Απο την Contessa, 
Tο σχεδιαστικό δίδυμο της Βρετανίας,  Meadham Kirchhoff εντυπωσίασε με τις παραμυθένιες δημιουργίες του.

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Εκτός τελικού της Eurovision έμεινε η Κύπρος.





Δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό της Eurovision η Κύπρος που εκπροσωπήθηκε από τη Δέσποινα Ολυμπίου και την μπαλάντα «Να με θυμάσαι».


Αντζελίνα Τζολί: Η πρόληψη σώζει…





΄΄Τώρα πλέον μπορώ να πω στα παιδιά μου ότι δεν πρόκειται να με χάσουν από αυτή την ασθένεια.
Απο την Contessa,
Θαυμασμό και συγκίνηση προκάλεσε η γενναία απόφαση της Αντζελίνα Τζολί να δημοσιοποιήσει τον αγώνα, που έδινε εδώ και αρκετούς μήνες για να γλιτώσει από τον καρκίνο, αλλά και το γεγονός ότι υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή για προληπτικούς λόγους.
Η 37χρονη ηθοποιός, μητέρα έξι παιδιών, δήλωσε ότι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών, είχε 87%πιθανότητες  να προσβληθεί από καρκίνο του στήθους και 50% πιθανότητες να προσβληθεί από καρκίνο των ωοθηκών.

Πωλείται το σπίτι της Ρένας Βλαχοπούλου στη Κέρκυρα. ( photos)





Η ηθοποιός είχε στο νησί εξοχική κατοικία όπου περνούσε τα καλοκαίρια της ή όταν ήθελε να ηρεμήσει. Μετά το θάνατό της, ο σύζυγός της δεν ξαναπήγε ποτέ εκεί και το σπίτι από το 2004 που «έφυγε» και εκείνος έμενε κλειστό.

Εσύ σε ποια ταινία στοιχηματίζεις;


 
  
Το Φεστιβάλ Καννών διεξάγεται φέτος από τις 15 μέχρι τις 26 Μαΐου. Η φετινή αφίσα του με το φιλί της Τζοάν Γούντγουορντ και του Πωλ Νιούμαν, ζευγάρι κινηματογραφικό αλλά και στη ζωή, κάτι θέλει να μας πει! Εσύ όμως σε ποια ταινία στοιχηματίζεις;

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Το κίτρινο…του καλοκαιριού - Προτάσεις και τάσεις…(foto)







Το κίτρινο είναι το χρώμα του ήλιου, της σοφίας και της αισιοδοξίας. Μάλιστα έχει ξεχωριστή θέση στη ζωή των Ελλήνων, αφού απολαμβάνουμε την ηλιοφάνεια καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Όσον αφορά την γκαρνταρόμπα μας όμως, μας προκαλεί αμηχανία ή ακόμα και φόβο! Σαν χρώμα θεωρείται πως δεν ταιριάζει με όλους τους τόνους δέρματος αφού μοιάζει πολύ με αυτό και μπορεί εύκολα να το υποβαθμίσει.

Η διάσημη μπλε Ferrari 330GT Coupe , του John Lennon, βγαίνει στο ΄΄σφυρί΄΄| Ιmagine....Ferrari!





Ο John Lennon απέκτησε τη Ferrari 330GT Coupe το 1965 σε ηλικιά 25 ετών. Τον Φεβρουάριο του ίδιου έτους είχε περάσει με επιτυχία τις εξετάσεις για την απόκτηση του διπλώματος οδήγησης .

Αυτός είναι ο 49χρονος προπονητής που συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος 17χρονου.




Τέσσερα  περιστατικά μέσα σε δύο χρόνια!




Ακόμη ένα κρούσμα παιδεραστίας από προπονητή συγκλονίζει το πανελλήνιο. Αυτήν τη φορά ο 49χρονος που συνελήφθη από την Αστυνομία είναι προπονητής κρίκετ στην Κέρκυρα. Πρόκειται για το τέταρτο περιστατικό ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου που καταγράφει το αστυνομικό δελτίο μέσα σε λιγότερα από δύο χρόνια.

O Σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον ντύθηκε αεροσυνοδός με κόκκινη γόβα για ένα στοίχημα! (Video)






Aπο την Contessa,

Άργησε τρία χρόνια αλλά τελικά ο σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον της Virgin τήρησε το λόγο του: ντύθηκε γυναίκα αεροσυνοδός και εξυπηρέτησε τους επιβάτες μιας πτήσης από το Πέρθ της Αυστραλίας στην Κουάλα Λαμπούρ της Μαλαισίας εξαιτίας ενός στοιχήματος που είχε βάλει με τον Τόνι Φερνάντες, ιδιοκτήτη της Air Asia X.

Φιλάρετος Καλτσίδης : Ο πρίγκιπας του τσιμέντου ήρθε στην Ελλάδα για να μείνει!











Ο Φιλάρετος Καλτσίδης ή Filaret Galchev, όπως είναι γνωστός στη Ρωσία, είναι ο πλουσιότερος Έλληνας του κόσμου με την περιουσία του να εκτιμάται στα 6,7 δισ. δολάρια. Κατέχει την 175η θέση στη λίστα των πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο του περιοδικού Forbes και την 22η θέση στη Ρωσία.


Το όνομά του, μάλιστα, συζητήθηκε έντονα από το κυβερνητικό επιτελείο προκειμένου να συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εθνικής Τράπεζας.

O Bασιλιάς της Ευρώπης...γεννήθηκε στον Πειραιά!




 Ατελείωτα πανηγύρια μέχρι τα ξημερώματα στο Πασαλιμάνι!




 Απο τον Max,


«Βασιλιάς» της Ευρώπης για δεύτερη συνεχή χρονιά και τρίτη στην Ιστορία του (1997, 2012, 2013) αναδείχτηκε ο Ολυμπιακός που κατάφερε να νικήσει με 100-88 τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Ευρωλίγκα στο Λονδίνο.

Στην αγκαλιά της μαγευτικής Πράγας!






Αποκλειστικά απο την Contessa,
 
Το κάστρο της Πράγας είναι ένα μοναδικό αρχιτεκτονικό συγκρότημα
Ελατε μια βόλτα στη Πράγα!

Η επανάσταση των Τούρκων: Όταν το κραγιόν & το βερνίκι νυχιών στις αεροσυνοδούς είναι μέρος του Ισλάμ …!




 Απο την Contessa,

Δε θα ισχύσει τελικά η απαγόρευση χρήσης κόκκινου κραγιόν και βερνικού νυχιών από τις αεροσυνοδούς της Turkish Airlines, καθώς υπήρξαν πολλές φωνές διαμαρτυρίας, για το 'υπερβολικά ισλαμιστικό', όπως χαρακτηρίστηκε, μέτρο.

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

‘’Όχι ‘’ στην έκδοση του Ερβέ Φαλσιανί από την Ισπανία!




Η ισπανική δικαιοσύνη αρνήθηκε να εκδώσει στην Ελβετία τον πρώην υπεύθυνο συστημάτων πληροφορικής στην τράπεζα HSBC Ερβέ Φαλσιανί, αποφαινόμενη πως οι πράξεις που του προσάπτονται δεν διώκονται στην Ισπανία, ανακοίνωσε δικαστήριο στη Μαδρίτη.

Θέλουν και οι Καρυάτιδες το Λίφτινγκ τους….| Αφιέρωμα και Video





 Απο την Contessa, 



Οι πανέμορφες Κόρες από τις Καρυές πλασμένες από πεντελικό μάρμαρο τις δημιούργησε  ο Αλκαμένης για κάποιους ή  ο Καλλίμαχος υποστηρίζουν κάποιοι άλλοι.

Οι έξι αδερφές γεννήθηκαν όταν φτιάχτηκε στην Ακρόπολη το σπίτι τους, ιωνικού ρυθμού, το Ερέχθειον. Αρχισε να χτίζεται το 421 π.Χ., εποχή ειρήνης για την Αθήνα.  Οι εργασίες σταμάτησαν μάλλον μετά την τραγική για τους Αθηναίους σικελική εκστρατεία το 413 π.Χ. και ξανάρχισαν το 409 π.Χ., μετά τις νέες νίκες της πόλης, που αναπτέρωσαν το ηθικό της. Μάλιστα εκεί φυλασσόταν και το ξόανο της Αθηνάς, στο οποίο οι Αρρηφόροι εναπέθεταν το ύφασμα που ύφαιναν για τη γιορτή των Παναθηναίων.

Ένας 10χρονος Ιππότης και Τζέντλεμαν… | Video




Aποκλειστικά απο την Contessa, 

Έμαθε από τόσο νωρίς πως θα πρέπει να συμπεριφέρεται σε κυρίες ενώ δίνει μαθήματα καλών τρόπων και ευγένειας βάζοντας τα γυαλιά σε άνδρες με πολύχρονη εμπειρία στο γυναικείο φύλο.

Δείτε πως ένα δεκάχρονος μπόμπιρας μπορεί να γίνει Ιππότης και με τους ευγενικούς του τρόπους καταφέρνει να προσεγγίσει τις γυναίκες.

To πρόγραμμα του πρίγκιπα Χάρι στις ΗΠΑ





Απο την Contessa,

Ο πρίγκιπας Χάρι είναι εδώ και τρείς ημέρες στις ΗΠΑ. Δείτε το πρόγραμμα του.....

H Google τιμά την ημέρα της γιορτής της μητέρας για το 2013





Χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες...

H Ημέρα της Μητέρας 2013 ή Γιορτή της Μητέρας γιορτάζεται σήμερα σε όλο τον κόσμο, την δεύτερη Κυριακή του Μαΐου και η Google τιμά αυτή την ξεχωριστή εορτή.

Στην αρχική σελίδα της μηχανής αναζήτησης, ζωντανεύει ένα εργαστήριο στο οποίο έχεις σε κάθε επίπεδο την δυνατότητα τριών διαφορετικών επιλογών προκειμένου να καταλήξεις στη δημιουργία ενός μοναδικού doodle για την δική σου μητέρα, το οποίο μπορείς απλά να τυπώσεις ή να στείλεις για να ευχηθείς χρόνια πολλά!

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ | Η τεράστια…φωνή!



Γράφει η Χριστίνα Αλαμάνου,

Είναι αλήθεια ότι κάποιες φωνές,  γεμάτες ηχόχρωμα , δεν ξέχνιουνται.  Eίναι οι ήχοι που ξεπήδησαν απο ιερά λαρύγγια και ερμήνευσαν καλογραμμένα τραγούδια που έμειναν ανεξίτηλα στη μνήμη μας.  

Και είναι αυτές οι φωνές, οι ανεπανάληπτα μοναδικές, οι αυθεντικές, οι πρώτες, οι λαικές  όπως του Στράτου Διονυσίου, ενός τροβαδούρου που πέρασε στο πάνθεον των μεγάλων, σύμβολο του λαϊκού τραγουδιού,   που πολλές φορές σε βάζουν σε ένα μεγάλο δίλημμα και  σε ένα πειρασμό… να βρεις ένα μέτρο σύγκρισης δικό τους με το σήμερα.  
 
Τον νιώσαμε ως εκφραστής της ανδρικής αγάπης , τον γνωρίσαμε ως μεταφραστή του έρωτα που μέσα από τα τραγούδια του μας πληροφόρησε για το πώς συμπεριφέρεται ένα γνήσιο αρσενικό και σε ποιους κώδικες αξιών υπακούει…



Don’t worry be happy…| Μπόμπ Μάρλει ο θρύλος της ρέγγε μουσικής




 Could You Be Loved....

Από την Contessa,

Ήταν 11 Μαΐου του 1981 που η καρδιά της πιο εμβληματικής μορφής της Ρέγκε μουσικής σταμάτησε να χτυπάει στα 36του χρόνια.

Τα τέρατα του Κλίβελαντ...κερνούσαν τούρτες!






Απο τον Μax, 

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες των όλων όσα συνέβαιναν στο σπίτι του Κλίβελαντ όπου τα τρία αδέλφια κρατούσαν δέσμια επί μια δεκαετία τα τρία κορίτσια.  

Mαρτύρια πέρα απο κάθε φαντασία έζησαν για δέκα ολόκληρα χρόνια οι κοπέλες που είχαν πέσει θύματα απαγωγής από τα τέρατα στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ. Οι αδίστακτοι δράστες αφού απήγαγαν τα νεαρά κορίτσια, τα φυλάκισαν και στη συνέχεια τα βίαζαν καθημερινά.

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Αποτοξίνωση τώρα... | Μυστικά για γρήγορη απαλλαγή απο τις τοξίνες







Επειδή και το Πάσχα πέρασε μαζί με την Πρωτομαγιά και οι υπερβολές στο φαγητό και οι παρασπονδίες πρέπει να λάβουν ένα τέλος …γιατί ο οργανισμός μας πρέπει να αποβάλλει το λίπος και θα το εκτιμήσει αν τον φροντίσουμε με μια καλή αποτοξίνωση.  

Love Story: Όταν ο έρωτας δεν κοιτάει ούτε χρόνια ούτε διαφορά ηλικίας…!



Η Μάτζορι 106 ετών τα έφτιαξε με τον 73χρονο Γκάβιν! 

Απο την Contessa,

Έχουν 33 χρόνια διαφορά με μεγαλύτερη την Μάτζορι Χέμερντ και μικρότερο (στη σχέση) τον Γκάβιν Κρόφορντ.

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Iστορίες 10 ανθρώπων που τους πλησίασε ο θάνατος και αυτοί του…ξέφυγαν!




Eίχαν τύχη ή  γνώριζαν καλά το παιχνίδι της επιβίωσης;
 Ό,τι κι αν συνέβη πάντως , 16 άνθρωποι που θα δείτε στη συνέχεια , είχαν τα κότσια και το τσαγανό και κατάφεραν ο καθένας με τον δικό τους τρόπο να ζήσουν!

Έφυγε από τη ζωή ο Ottavio Missoni.



 Απο την Contessa, 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα Ιταλικού τύπου πέθανε ο σχεδιαστής Ottavio Missoni, ένας από τους μεγαλύτερους πατέρες της Ιταλικής μόδας.

H Τζίνα Λολομπρίτζιντα βγάζει τα κοσμήματα της στο σφυρί



Απο την Contessa,

Στη λίστα των διασήμων που εκποιούν τα πανάκριβα διαμαντικά τους έρχεται να προστεθεί και η 85χρονη Τζίνα Λολομπρίτζιντα, η οποία πουλά μέσω του οίκου Sotheby's 22 κοσμήματα του οίκου Bulgari από τη συλλογή της στις 14 Μαΐου στη Γενεύη.

Το Πάσχα στις Σπέτσες πέρασαν ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος και η Αννα Μαρία






Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, ο πρώην βασιλιάς Κωνσταντίνος με τη σύζυγο του, Άννα Μαρία βρέθηκαν στις Σπέτσες.

Πέθανε ο παππούς του facebook στα 105 του χρόνια. Ποιος ήταν ο Λεωνίδας Πανουτσόπουλος;






Απεβίωσε σε ηλικία 105 ετών ο "hi - tech" παππούς. Συγκίνηση προκάλεσε στους χρήστες των social media η είδηση του θανάτου του γηραιότερου χρήστη του facebook, του Καλαβρυτινού Λεωνίδα Πανουτσόπουλου.

H βασίλισσα Αλεξάνδρα ''φεύγει'' απο το Τατόι.| Αποκλειστικές Φωτογραφίες Βασίλισσας Αλεξάνδρας






Απο την Contessa, 


Στο Τατόι, στις 10:30 αύριο το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η εκταφή της Βασίλισσας Αλεξάνδρας, κόρης του Βασιλιά Αλέξανδρου Α΄ των Ελλήνων και της Ασπασίας Μάνου, παρουσία του πρίγκιπα Αλέξανδρου και της πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας.