Social Icons

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ο ''γιατρός της πείνας'' ….που έκλεψε τις καρδιές μας!





 Απο την Contessa,

Πω πω πω…Όνειρο ζει…τις τελευταίες ημέρες ο ηθοποιός Μανώλης Μαυροματάκης όταν περπατάει στο δρόμο και όλοι του μιλούν με τις ατάκες του!

Είναι ο ηθοποιός που υποδύεται τον «γιατρό της πείνας» έξω από ένα γήπεδο, σε διαφήμιση μεγάλης εταιρίας κινητής τηλεφωνίας θέλοντας να πουλήσει στους φιλάθλους το δικό του hotdog, που  σε συνδυασμό με τις ατάκες του κατάφερε να τον λατρέψει  το κοινό.  

Ο ‘’ομορφάντρας’’  είναι ένας εξαίρετος και βραβευμένος ηθοποιός με σημαντική  πορεία τόσο στο  θέατρο όσο  και στον κινηματογράφο, που όμως αυτούς τους δύσκολους καιρούς, όπως και πολλοί συνάδελφοί του, στρέφεται σε διαφημίσεις μιας και οι δουλειές είναι περιορισμένες και πλέον θεωρούνται… «δώρο Θεού» για όποιον τις έχει.

O Μανώλης Μαυροματάκης έχει πάρει το πρώτο βραβείο ανδρικής ερμηνείας στο φεστιβάλ Δράμας, για την ταινία «Τα παιδιά της Σπιναλόγκας» του Κώστα Αθουσάκη που προβλήθηκε το 2007.

Έχει παίξει και έχει υπάρξει συντελεστής στις ταινίες: Μαριονέτα – Marionette (2007), Uranya (2006), Το Όνειρο του Σκύλου – A Dog’s Dream (2005), Quo Vadis (2004), Μπραζιλερο (2001), Ενας Λαμπερός Ηλιος – A Bright Shinning Sun (2000), Η Γωνία του Παραδείσου (1998), Πριν το Τελος του Κοσμου – Before the End of the World (1996), Ελεύθερη Κατάδυση – Love Knot (1995), Λευτέρης Δημακόπουλος – Lefteris (1993), ενώ στο θέατρο έπαιξε στην παράσταση «Ο Ζορμπάς, η πραγματική ιστορία».

Τέλος, έχει συνεργαστεί και με τον Πάνο Κοκκινόπουλο σε επεισόδια του Κόκκινου Κύκλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: