Social Icons

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Κομμένα τα φώτα… στο Mπάνγκιχαμ !



Απο την Contessa, 

Μάθαμε… ότι η βασίλισσα Ελισάβετ γυρίζει τους διαδρόμους του  Bangiham Palace και κλείνει τα φώτα …συμβουλεύονας όλους να κάνουν από εδώ και πέρα οικονομία.

Η ίδια έπεσε ‘’θύμα ‘’ περικοπών καθώς μειώθηκε ο μισθός της σύμφωνα με ανακοινώσεις του υπουργού Οικονομικών G.Osborne.  Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε το ‘’πάγωμα’ της χρηματοδότησης των αναγκών της βασίλισσας και των Ανακτόρων από τη φορολογία του βρετανικού λαού, καθορίζοντας την ετήσια μισθοδοσία της στα 30 εκατομμύρια λίρες έως τον Απρίλιο του 2013!

Εκτός από την ετήσια μισθοδοσία της έχει και τα εξτραδάκια της καθώς θα λάβει ένα εκατομμύριο εφάπαξ για να διοργανώσει τις εκδηλώσεις για το Diamond party , επετείου της μοναρχίας της.

Η λιτότητα όμως στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι το 2015….!  

Η Βασίλισσα Ελισσάβετ δεν θα παίρνει πλέον χρήματα από τους φορολογούμενους, αλλά θα πρέπει να πορεύεται  από τα κέρδη που συνδέονται με τη βασιλική περιουσία.  Κέρδη θα έρθουν από τη  Regent Street, το Windsor Great Park και την εκμετάλλευση περισσότερου από το 50% της βρετανικής ακτογραμμής…τσίμα-τσίμα δηλαδή…!

Δεν υπάρχουν σχόλια: