Social Icons

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Αγριο έκγλημα πάθους στη Καστοριά




Από την Contessa,

Συγκλονισμένοι είναι όλοι στη Κέρκυρα ενώ σοκ έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία της Καστοριάς από το αποτρόπαιο έγκλημα που στέρησε τη ζωή της  22χρονης φοιτήτριας Ανδριάνας Γαργικιώτη, φοιτήτρια στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, σχολής Δημοσίων Σχέσεων και επικοινωνίας.  Η άτυχη κοπέλα είχε καταγωγή από τη Κέρκυρα ωστόσο ζούσε τα τελευταία χρόνια λόγω των σπουδών της στη Καστοριά.  

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί πριν από ένα χρόνο μέσα από κοινούς γνωστούς. Σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντος του ζευγαριού ήταν δυο αγαπημένα μεταξύ τους παιδιά και όλοι μιλούσαν για ένα μεγάλο έρωτα. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο νεαρός άνδρας σκότωσε την αγαπημένη του Ανδριάνα.

Ο δράστης μαχαίρωσε την 22χρονη φίλη του με αιχμηρό αντικείμενο ενώ το θύμα έφερε τουλάχιστον  10 χτυπήματα στην καρδιά από κρητικό μαχαίρι και ένα τραύμα στο λαιμό.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της Αστυνομίας, το έγκλημα έγινε μέσα σε αυτοκίνητο και αμέσως μετά ο δράστης έριξε το πτώμα της άτυχης κοπέλας στην λίμνη, όπου υπήρχαν ακόμα καρφωμένα το κατσαβίδι και το μαχαίρι.

Οι κάτοικοι της περιοχής στη Καστοριά δεν μπορούν να πιστέψουν στο άκουσμα της είδησης, ενώ έχουν σπεύσει να καταθέσουν υπέρ της αθωότητας του θύματος, καθώς επρόκειτο "για μία ήσυχη κοπέλα που ποτέ δεν είχε δώσει αφορμή για σχόλια".

Ο δράστης έχει συλληφθεί στο Κιλκίς, όπου η αστυνομία τυχαία τον σταμάτησε για έλεγχο - ίσως και για υπερβολική ταχύτητα - και εντόπισε στο κάθισμα ίχνη από αίματα και τρίχες από μαλλιά. Αμέσως ο φερόμενος δράστης  ομολόγησε τη δολοφονία της κοπέλας, ενώ είπε ότι ήταν ζευγάρι για ένα χρόνο.


Στο λογαριασμό του, στο Facebook , o Στάθης Ευσταθίου, δράστης της άγριας δολοφονίας που ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του σύμφωνα με το alphafm.gr, έγραψε ακόλουθο μήνυμα στον τοίχο του.

‘’Λυπάμαι και συγγνώμη… ό,τι έγινε πλέον δεν αλλάζει… σε αγάπησα… σε αγαπάω και θα συνεχίσω να σε αγαπάω Μάου μου!!!. Έναν ολόκληρο χρόνο  μαζί και από εδώ και πέρα για  πάντα ως την αιωνιότητα μαζί! Καλό ταξίδι και έρχομαι και εγώ  μαζί σου! Άλλωστε ένα χρόνο τώρα ποτέ δεν άφησε ο ένας τον άλλο μόνο του… Έρχομαι (Νιέχ-Νιέχ μου).’’

Σύμφωνα με την αστυνομία  το έγκλημα έγινε μέσα στο αυτοκίνητο του δράστη, ο οποίος συνελήφθη στο Κιλκίς όταν η αστυνομία τον σταμάτησε τυχαία για έλεγχο, ίσως για υπερβολική ταχύτητα. Στο κάθισμα εντοπίστηκαν ίχνη από αίμα και τρίχες από μαλλιά.


Οι αστυνομικοί  πήγαν στο σημείο που τους είχε υποδείξει ο δράστης ότι έγινε το έγκλημα και ανέσυραν από τα παγωμένα νερά της λίμνης της 22χρονη κοπέλα στο σώμα της οποίας ήταν καρφωμένα και το μαχαίρι και το κατσαβίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: