Social Icons

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Οι ακριβότερες τσάντες στον κόσμο !!!!!



Απο την Contessa,

Μια γυναικεία τσάντα  είναι το απαραίτητο αξεσουάρ για όλες μας, από τις αρχές του 19ου αιώνα,  κάνοντας τις πρώτες δυνατές εμφανίσεις της το 1920.

Πρωτοπόρος στον τομέα αυτό υπήρξε ο οίκος του  Louis Vuitton ενός από τους πιο παλιούς  σχεδιαστές τσαντών στον κόσμο,  και  γνωρίζουμε καλά ότι θα μπορούσαμε (κάποτε…) να δώσουμε ένα ολόκληρο μισθό για μια επώνυμη τσάντα.

Ας δούμε όμως ποιες είναι αυτές οι τσάντες που έχουν καταγραφθεί στη λίστα των πιο ακριβών και πολύτιμων γυναικείων αξεσουάρ.



  1. Μια Hermes Birkin τσάντα αξίας ………..$ 1,900,000  !!!!

Σχεδιάστηκε  από τον  Ιάπωνα  Ginza Tanaka. Είναι στολισμένη την τσάντα με 2.000 διαμάντια, το κύριο υλικό της είναι η πλατίνα, ενώ τα τελειώματά της συναντούν διαμάντια  σε σχήμα αχλαδιού….8 καρατίων.  Η τσάντα αυτή που σχεδιάστηκε για ακριβά γούστα μπορεί να σου προσφέρει και μια άλλη λύση.  Η αλυσίδα από την οποία μπορείτε να κρατάτε αυτή τη τσάντα βγαίνει μαζί με τα διαμάντια για να φορεθούν και στο λαιμό ως περιδέραιο ή ως βραχιόλι στο χέρι. 


  1. Η Chanel με τη "Diamond Forever" αξίας… $ 261.000 !!!


Το Diamond Forever από Chanel μεταφέρει πάνω από 333 διαμάντια 3.56karat. Όλα αυτά τα διαμάντια είναι δεμένα πάνω σε 18αρι λευκόχρυσο Ο οίκος Chanel έφτιαξε μόνο 13 μοναδικά  κομμάτια από τα οποία τα 5 έχουν πουληθεί στις ΗΠΑ.





  1. Lana Marks σχεδίασε τη τσάντα Κλεοπάτρα αξίας… $ 250.000 !!!

Η τσάντα ‘’Κλεοπάτρα’’ είναι διαθέσιμη στην αγορά μόνο ΜΙΑ…   κάθε χρόνο. Η κομψή αυτή τσάντα είναι φτιαγμένη από μεταλλικό ασήμι και γνήσιο δέρμα αλιγάτορα. Το κούμπωμα της είναι φτιαγμένο 18αρι  λευκόχρυσό και εμπλουτισμένη με 1.500 άσπρα και μαύρα διαμάντια.



Η Helen Mirren κράτησε μια τέτοια τσάντα για μια βραδιά  εν όψει των βραβείων της Ακαδημίας ενώ κάθε χρόνο επιλέγεται μια Χολιγουντιανή ηθοποιός να κρατήσει για το μεγάλο βράδυ των βραβείων μια τσάντα ‘’Κλεοπάτρα’’.


  1. Urban Satchel Louie Vuitton τσάντα αξίας……… $ 150.000  !!!!
Η τσάντα αυτή λοιπόν είναι διαφορετική…και η πιο μοναδική στο κατάλογο του οίκου. Δεν είναι φτιαγμένη από χρυσό ή τα διαμάντια, αλλά είναι κατασκευασμένη από συνδυασμό διαφόρων αντικειμένων, πλαστικό μπουκάλι νερού, χάρτινες θήκες τσαγιού, πακέτο απο τσιγάρα και άλλα...


  1. Hermes Matte Crocodile Birkin Bag  αξίας….. $120,000!!!!
Η τσάντα είναι αφιερωμένη στην Βρετανίδα ηθοποιό και τραγουδίστρια Jane Birkin. Η τσάντα είναι φτιαγμένη με αυθεντικό δέρμα αλιγάτορα και μια καρφίτσα που έχει λευκά διαμάντια 10 καρατίων. Η πιο φθηνή έκδοση, χωρίς διαμάντια, πωλείται περίπου $ 5000.



  1. Leiber Precious Rose τσάντα - $ 92.000

Είναι όντως πολύτιμη….αφού μεταφέρει μοναδικούς και πολύτιμους λίθους. Η θήκη  μεταφέρει χιλιάδες διαμάντια 42,56 καρατίων, πάνω από 1.660 ροζ ζαφείρια και περισσότερες από 790 τουρμαλίνες. Είναι μοναδική στο είδος του και υπάρχει μόνο ένα κομμάτι στο κόσμο!


  1. Μια LV τσάντα Patchwork συλλεκτική αξίας… $ 42.000
Ένα αποκλειστικό προϊόν Louis Vuitton που είναι διαθέσιμη σε καταστήματα της Louis Vuitton στην Ασία και την Ευρώπη. Η LV κατασκεύασε  μόνο 20 τσάντες και μέχρι στιγμής έχουν πουληθεί 4 από αυτή τη μοναδική σειρά.



  1. Gadino τσάντα από τον Hilde Palladino αξίας $ 38.470

Gadino λέγεται η τσάντα που σχεδίασε ο Hilde Palladino, ένας σχεδιαστής από τη Νορβηγία. Σε αυτή τη τσάντα μπορεί κανείς να βρει…39 λευκά διαμάντια ενώ οι πόρπες  είναι κατασκευασμένο από λευκόχρυσό.

  1. Μarc Jacobs τσάντα Crocodile Carolyn αξίας …. $ 30.000

Παρά το γεγονός ότι η τσάντα δεν είναι φτιαγμένη από διαμάντια και χρυσό φέρει όμως το μοναδικό γνήσιο μωβ χρώμα δέρματος κροκοδείλου ακόμα και στις εσωτερικές τσέπες.

  1. Fendi Selleria αξίας  $38,000

Selleria  είναι η ονομασία της τσάντας  Fendi φτιαγμένη με δύο από τα πιο ακριβά και τα σπανιότερα είδη δερμάτων στον κόσμο Sable και Τσιντσιλά.

Αυτές είναι τσάντες κοσμήματα, πολύτιμος θησαυρός και ανεκτίμητης αξίας γυναικεία αξεσουάρ που όλες θα θέλαμε να κρατήσουμε έστω και για ένα βράδυ!
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: