Social Icons

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Συγκλονίζει ο θάνατος της πρώην «Miss Venezuela». Πάλεψε μέχρι το τέλος....




Απο την Contessa, 



Η 28χρονη καλλονή, πριν φύγει από τη ζωή, πολέμησε πολύ και για την πρόληψη του καρκίνου του στήθους, καθώς όπως η ίδια έλεγα, «σε μια χώρα όπως η Βενεζουέλα όπου η αυξητική στήθους είναι παράδοση, το να έχεις καρκίνο στο στήθος, αποτελεί ταμπού».



Γεννημένη από Αμερικανό πατέρα και Τζαμαϊκανή μητέρα, έχει άλλον ένα αδελφό , η Eva δούλευε σε κατάστημα ρούχων όταν την ανακάλυψε ένα πρακτορείο μοντέλων.





« Νόμιζα πως ήμουν υπέρβαρη. Δεν μπορούσα να γίνω μοντέλο». Βέβαια όταν την απέλυσαν, το ξανασκέφτηκε: «Πήγα μόνη μου στο πρακτορείο μοντέλων. Με το που με είδαν… ήταν σίγουροι πως είχαν βρει τη νέα Miss Venezuela». 




Το 2000 η πανέμορφη 17χρονη Λατίνα ήταν η φιναλίστ στα καλλιστεία της χώρας της ενώ την επόμενη χρονιά βρέθηκε τρίτη φιναλίστ τίτλου Miss Universe και ως Βουδίστρια, η πρώτη μη Χριστιανή που κέρδισε το τίτλο διαγωνισμού παγκόσμιας ομορφιάς αφήνοντας  έκπληκτους τους πάντες.





Την περιπέτεια της, τις σκέψεις της και τα συναισθήματα της μαζί με ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό που έδειχναν τις αλλαγές που είχε υποστεί στο σώμα και στο πρόσωπο μετά τις εξαντλητικές χημειοθεραπείες τα μοιράστηκε με όλο τον κόσμο όπως είχε μοιραστεί πριν από χρόνια και την ομορφιά της.



Η έκδοση του βιβλίου της με τίτλο  Fuera de Foco  έκανε το γύρω του κόσμου ως μια μοναδική είδηση ενός μοντέλου παγκόσμιας ομορφιάς που δεν φοβήθηκε να εκτεθεί στα φώτα της δημοσιότητας και να μιλήσει ανοιχτά για τον καρκίνο. 

«Είχα παρατηρήσει έναν όγκο, αλλά νόμιζα απλά πως το σώμα μου άλλαζε λόγω της εγκυμοσύνης. Ήμουν πολύ θυμωμένη γιατί έπρεπε να ξέρω. Η θεία μου είχε καρκίνο, και η γιαγιά μου είχε πεθάνει απ΄αυτό».



Απόφοιτη δημοσιογραφίας, η Eva δούλεψε ως μοντέλο, ηθοποιός και εκφωνήτρια ειδήσεων, έως τον Φεβρουάριο του 2010 που λίγο μετά τη γέννηση της κόρης της ,  διαγνώστηκε ότι έπασχε από καρκίνο στο στήθος.

Η Eva Ekvall, πολεμούσε σθεναρά  για δυο ολόκληρα χρόνια  τη νόσο.  Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου  αφήνοντας την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Χιούστον του Τέξας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: