Social Icons

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Η βόλτα της 50χρονης Diana δίπλα στη νύφη της Kate!

Από την Χριστίνα Αλαμάνου



Τα πάνω κάτω έφερε το αμερικάνικο περιοδικό "Newsweek"  αποφασίζοντας να βάλει στο εξώφυλλό του μια φωτογραφία της πριγκίπισσας Νταϊάνα  όπως θα μπορούσε να είναι σήμερα αν δεν είχε φύγει από τη ζωή εκείνη τη μοιραία ημέρα στις 31 Αυγούστου 1997.

Με την κατάλληλη επεξεργασία, η αδικοχαμένη πριγκίπισσα παρουσιάζεται κομψή και αδύνατη όπως πάντα , με περισσότερες όμως ρυτίδες, να περπατά δίπλα-δίπλα με τη νέα σύζυγο του πρωτότοκού της ενώ από πίσω ακολουθούν οι σωματοφύλακές τους.


Με αφορμή την επίσκεψη του πριγκιπικού ζεύγους στον Καναδά και το γεγονός ότι τη 1 Ιουλίου,  αν ζούσε η Ντιάνα θα έσβηνε τα 50 κεράκια της τούρτας της,  η αρχισυντάκτρια του περιοδικού Τίνα Μπράουν υπογράφει το σενάριο επιστημονικής φαντασίας, σε άρθρο με 1.200 λέξεις  όπου βλέπει με τα ‘’ δικά της μάτια’’ τη Ντιάνα να κάνει Like στο facebook για τη τηλεοπτική σειρά ‘’ Νοικοκυρές σε απόγνωση’’ ενώ δηλώνει βεβαία ότι θα έκανε παρέα με το ζεύγος Μπέκαμ.
Συμπληρώνοντας την ‘’επιστημονική ονείρωξη’’ της αναφέροντας ότι η Νταιάνα θα είχε παντρευτεί άλλες δύο φορές και ίσως να ήταν μόνιμη κάτοικος της Νέας Υόρκης.  Σίγουρα θα είχε κάνει μπότοξ και θα ζήλευε τη νύφη της Κate γιατί έκλεψε κάτι λίγο από τη λάμψη της ενώ θα ήταν με τη μητέρα της Kate οι καλύτερες φίλες!!!


Η ιστοσελίδα του περιοδικού θέλοντας να πάει ένα βήμα παρακάτω αυτά που ‘’υποστηρίζει’’ εμφανίζει τη Ντιάνα να κάνει screen touch σε ένα  I phone

"Σοκαριστικό, ευφυές ή απλά φτηνό;", αναρωτιούνται οι Los Angeles Times.

‘’Ακομψο", "ευτελές" και "ανούσιο" είναι μερικά επίθετα που χρησιμοποιήθηκαν για να χαρακτηρίσουν τη συγκεκριμένη έμπνευση του περιοδικού.

Δεν είναι λίγοι οι συνδρομητές του που ακύρωσαν ήδη τη συνδρομή τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: