Social Icons

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Όταν στο Χόλυγουντ κάνουν έρωτα!



Οι  7… πιο διάσημες σκηνές σεξ!
Από την Ιωάννα Φυλακτού

Όταν το Χόλιγουντ αποφασίζει να ενθουσιάσει κοινό και κριτική επιτρέπει να εμφανίζεται στην οθόνη μια καλλιτεχνικά προσεγμένη ‘’άποψη’’ του σεξ. 
Είναι λοιπόν κάποιες ταινίες που δεν ξεχώρισαν μόνο για τις ερμηνείες των ηθοποιών, για τη σεναριακή πλοκή τους, για το φωτισμό , τη φωτογραφία τους και τη μουσική τους, αλλά και για τις διάσημες πλέον σκηνές του σεξ…


1. 
"Love and Other Drugs" δηλαδή ‘’ Αγάπη σαν ναρκωτικό’’  = Μαζί με τον Μουσακά… πιάσε μου και μια στάση!

Δύο από τα αστέρια του "Brokeback Mountain", η Anne Hathaway και ο Τζέικ Τζίλενχαλ, ενώθηκαν σε αυτή την ερωτική ιστορία για να σμίξουν ερωτικά στην κουζίνα, πραγματοποιώντας την πιο διάσημη ιντριγκαδόρικη ερωτική σκηνή σε ένα μέρος του σπιτιού που δεν συνηθίζεις να …κάθεσαι για σεξ!






2. "Τελευταίο Ταγκό στο Παρίσι"= Το πιο αθώο… πρωκτικό σέξ
Είναι και θεωρείται έως σήμερα και από τους κριτικούς,  ο καλύτερος ρόλος ever … του  αστέρα Μ. Μπράντο που ως χήρος συνευρίσκεται  ερωτικά με μια πολύ νεότερη του γυναίκα. Το διάσημο φετίχ της σκηνής ήταν και παραμένει το βούτυρο….ως πρωκτικό λιπαντικό
Εδώ θέλω να σημειώσω ότι, για χρόνια κυκλοφορούσαν  φήμες που έλεγαν ότι η σκηνή ήταν πραγματική!!! (ουα,,,ου)


3. "9 εβδομάδες ½" =  Έρωτας μέσα από τις γρίλιες
Ξεχωρίζω τη σκηνή στο ψυγείο, το στριπτίζ και η σκηνή στα σκαλιά του σοκακιού κάτω από το νερό. Αυτή η ταινία ήταν ανατρεπτική σε όλα της!   Έδωσε τη βάση σε κάθε ερωτικό θρίλερ που ακολούθησε μετά από αυτή και έκανε πολλές γυναίκες το βράδυ να ονειρευτούν τον Μίκυ Ρούκ και το πρωί να έχουν την αίσθηση ότι έζησαν έναν ανεπανάληπτο οργασμό…

4.  
"Dont Look Now" =  Σεξ στην ομίχλη του Grand Canal
Ε… καλά! Όλα τα λεφτά! Julie Christie, Donald Sutherland!
Αυτό που κάνει αυτήν την ταινία τόσο ξεχωριστή, είναι πρώτον,  εκτός από το γκρίζο της Βενετίας και μιας κόκκινης κάπας που κυνηγά ο ηθοποιός νομίζοντας ότι είναι η πεθαμένη του κόρη,   διαθέτει μια από τις πιο διάσημες σκηνές σεξ και άφθονο γυμνό.  Παρόλο το πένθος που έχει  το ζευγάρι καθώς θρηνεί γιατί πέθανε πρόσφατα η κόρη τους, το σεξ είναι σεξ!  Η Βενετία γίνεται για το πρωταγωνιστικό ζευγάρι μια πόλη εφιάλτης και η νοσηρά αισθησιακή ατμόσφαιρα της πόλης θα μας δώσει μια από τις καλύτερες και ρεαλιστικότερες ερωτικές σκηνές στην ιστορία του σινεμά.  Η συγκεκριμένη ερωτική σκηνή είναι τόσο ρεαλιστική, ώστε κυκλοφόρησε η φήμη ότι η Christie και ο Sutherland έκαναν όντως έρωτα κατά τη διάρκεια του γυρίσματος. Ακόμα και σήμερα, 40 χρόνια μετά, οι δύο πρωταγωνιστές εξακολουθούν να ρωτούνται από δημοσιογράφους αν η εν λόγω σκηνή είναι πραγματική ή όχι. Οι ίδιοι πάντως το αρνούνται.



5. "
Τhe Lover ".=  «I want you only for your money» η ατάκα της ταινίας!
Βασικά είναι μια αυτοβιογραφική ταινία και βαρετή συνάμα, αν εξαιρέσεις τις παθιασμένες σκηνές της μικρής Λολίτας με ροπή στο σεξ χωρίς συναίσθημα με τον Κινέζο συμπρωταγωνιστή της.
Γυρισμένη στην πραγματικότητα στο Vietnam η ταινία μας τοποθετεί τοπικά στη Σαϊγκόν και χρονικά ακαθόριστα κάπου πάντως στην δεκαετία του ’30. Σέξ, σέξ και πάλι σέξ!


6. "Monster Ball ".=  Όταν η βίδα πάει σύννεφο!

Η Χάλι Μπέρι κέρδισε Όσκαρ  σε αυτήν την ταινία, αλλά το μόνο πράγμα που οι περισσότεροι θυμούνται είναι όταν η Berry παίρνει στάση doggystyle σε έναν καναπέ και μεταξύ γρυλισμάτων  και ημι-ικανοποίησης ολοκληρώνει…. μια από τις πιο διάσημες σκηνές σεξ στην ταινία και του έτους.


7. "Unfaithful". = Καταιγίδες … οργασμών

Η Νταϊάν Λέιν παίζει μια παντρεμένη γυναίκα και κάνει ‘’φάση’’ με ένα κατά πολύ νεότερο άνδρα… (Oliver Martinez).και ο Ρίτσαντ Γκιρ ζει τη ζωή του ως κερατάς.  Αυτή η ταινία τα έχει όλα, άβραστο ερωτικό μακαρόνι μετά από κάποια χρόνια γάμου, Σεξουαλική εμμονή, σκάλες, καταιγίδες και επιθυμίες… για ένα νεότερο άνδρα μαζί με αισθησιακές σκηνές.  






Δεν υπάρχουν σχόλια: