Social Icons

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Όταν η Kate…. Τα ‘’ακούει’’ από την Queen Elizabeth!


Είναι ‘’φρικτό!’’ αλλά και ‘’ αυτή είναι φρικτή!!’’ αναφώνησε τη Βασίλισσα Ελισάβετ όταν επισκέφθηκε πρωί-πρωί το χώρο που εκτίθενται τα Φαμπερζέ μαζί με το νυφικό της Δούκισσας του Κέμπριτζ.

Το περιστατικό συνέβη στο παλάτι καθώς η Βασίλισσα Ελισάβετ αφού θαύμασε τα εκθέματα της συλλογής Φαμπερζέ οδηγήθηκε στην αίθουσα που εκτίθεται το νυφικό της Κate. Σταμάτησε δέκα βήματα πριν το έκθεμα και ο τόνος της φωνής της ανέβηκε ενώ αναφώνησε ‘’Ηorrible !’’ .

Το νυφικό έχει τοποθετηθεί έτσι ώστε να δείχνει ότι δεν πατάει στη γη και η Βασίλισσα Ελισάβετ ένιωσε ότι έχει μπροστά της ένα ακέφαλο φάντασμα.
Η Kate κατάπιε τη γλώσσα της ενώ όταν βρήκε ξανά τις δυνάμεις της δικαιολογήθηκε στη Βασίλισσα ότι αυτή η εικόνα έχει 3D αποτέλεσμα!

Η έκθεση πραγματοποιείται σε 19 ειδικούς χώρους στο παλάτι του Μπάκινχαμ και οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν επίσης τη διάσημη βασιλική συλλογή Φαμπερζέ, τη μεγαλύτερη που υπάρχει σήμερα στον κόσμο αλλά και το νυφικό που φορούσε η Κέιτ Μίντλετον στον γάμο της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ στις 29 Απριλίου θα αποτελέσει πόλο έλξης για την πλειοψηφία των επισκεπτών.

Περισσότεροι από μισό εκατομμύριο άνθρωποι αναμένεται να ξεναγηθούν στα ανάκτορα του Buckingham για να ξαναζήσουν κάθε στιγμή του βασιλικού γάμου, από το πέπλο της Kate μέχρι και τη γαμήλια τούρτα.

Εκτός από το φόρεμα με την εντυπωσιακή τριών μέτρων ουρά του, θα εκτεθεί επίσης το πέπλο, η τιάρα και τα παπούτσια της Δούκισας καθώς και τα διαμαντένια σκουλαρίκια που φορούσε εκείνη την ημέρα.

Οι υπεύθυνοι της έκθεσης ανέφεραν ότι συνεργάστηκαν ιδιαίτερα στενά τόσο με τη σχεδιάστρια του νυφικού, Σάρα Μπάρτον , όσο και με την ίδια τη δούκισσα Κάθριν, έτσι ώστε να εκτεθεί όσο το δυνατό πιο όμορφα η νυφική τουαλέτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: