Social Icons

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Hello! Housekeeping…. είπε η καμαριέρα μπαίνοντας στη σουίτα.




Από την Contessa

’Πληρώθηκε για να φροντίζει την καθαριότητα των πλούσιων και των ισχυρών. Μετά περπάτησε στο δωμάτιο της σουίτας του Ντομινικ Στρος Καν και σε ένα παγκόσμιο σκάνδαλο. Τώρα λέει την ιστορία της’’γράφει το Newsweek στο πρώτο τίτλο της ιστοσελίδα του σχετικά με την 32χρονη καμαριέρα Νεφισάτου Ντιαλό που μίλησε στο περιοδικό αναφέροντας με λεπτομέρειες τα όσα έγιναν στη σουίτα του Σόφιτελ της Νέας Υόρκης.

Η Nεφισάτου Ντιαλό , ή Νάφι όπως την φωνάζουν περιγράφοντας εκείνη την ημέρα δήλωσε ότι όταν μπήκε στη σουίτα ο Στρος Καν της είπε ''Είσαι όμορφη'' και την έσπρωξε προς το υπνοδωμάτιο ενώ εκείνη του είπε ''Κύριε σταματήστε, δεν θέλω να χάσω την δουλειά μου. Δεν τον κοίταξα, φοβήθηκα τόσο πολύ και δεν περίμενα να ήταν κάποιος στη σουίτα''.

Η Ντιαλό περιγράφει πως ο πρώην επικεφαλής του Δ.Ν.Τ την άρπαξε βίαια, της έπιασε το στήθος, την πέταξε στο κρεβάτι, της έσκισε το καλσόν και προσπάθησε να την θωπεύσει.

Όπως ισχυρίζεται , ο Στρος Καν προσπάθησε  να την αναγκάσει να του κάνει στοματικό σεξ, κατάφερε να ξεφύγει ''έφυγα τρέχοντας, δεν κοίταξα πίσω, ήμουν τόσο τρομαγμένη και δεν ήθελα να χάσω τη δουλειά μου''.

Δεν κρύβει τον θυμό της για τον Στρος Καν ''εξαιτίας του με λένε πόρνη, θέλω να μπει φυλακή, θέλω να ξέρει ότι υπάρχουν μέρη που δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δύναμη και τα χρήματά του''.

Το ‘’κατηγορώ’’ της καμαριέρας του ξενοδοχείου Sofitel στη Νέα Υόρκη αναφέρει ότι ο πρώην γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος-Καν  αποπειράθηκε να τη βιάσει. Η συνέντευξη δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο του περιοδικού εχθές.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Νάφι εργαζόταν για 3 χρόνια στο Σόφιτελ και σύμφωνα με την δήλωσή της ήταν η καλύτερη δουλειά που είχε ποτέ ενώ σημειώνουν ότι δεν ξέρει ούτε να διαβάζει ούτε να γράφει.    

Το τηλεοπτικό δίκτυο ανακοίνωσε ότι θα μεταδώσει μια συνέντευξη με τη Ντιαλό το πρωί σήμερα. ‘’ Θέλω να πάει στη φυλακή’’, ανέφερε η Ντιαλό σε αποσπάσματα της συνέντευξής της που μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο χθες.

Σε ανακοίνωσή τους που διένειμαν στα ΜΜΕ χθες, οι δικηγόροι του Στρος Καν χαρακτήρισαν τη συνέντευξη μια ύστατη προσπάθεια από μέρους της Ντιαλό να αποσπάσει χρήματα από τον πελάτη τους.

Η συνέντευξη δημοσιεύεται μετά την αμφισβήτηση της αξιοπιστίας της Ντιαλό, αφού εισαγγελείς αποκάλυψαν πως είχε πει ψέματα στις αρχές πολλές φορές στο παρελθόν αφού φέρεται να κατασκεύασε μια ιστορία περί ομαδικού βιασμού της στη Γουινέα για να της παραχωρηθεί άσυλο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στη γαλλική εφημερίδα France Soir αναφέρεται  ότι ο Νταβίντ Κουμπί, ο δικηγόρος της γαλλίδας συγγραφέως Τριστάν Μπανόν η οποία κατηγορεί το Στρος-Καν για σεξουαλική επίθεση εναντίον της το 2003, συναντήθηκε με τη Ντιαλό και ''εντυπωσιάστηκε από το κουράγιο της''.

Για το μέλλον της η ίδια αποκάλυψε ότι θέλει πολύ να συνεχίσει να δουλεύει σε ξενοδοχείο αλλά αυτή τη φορά στα πλυντήρια για να μην μπει ξανά στη δυσάρεστή θέση που βρέθηκε εκείνο το πρωινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: