Social Icons

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Μαζεύει μηνύσεις … ο Στρός Καν

Η Γαλλίδα συγγραφέας, Tristane Banon, θα καταθέσει μήνυση κατά του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος-Καν.
Σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρο της David Koubbi στο διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters η Γαλλίδα συγγραφέας κατηγορεί τον Στρος Καν για απόπειρα βιασμού το 2002.  .
Όπως δήλωσε ο David Koubbi η απόπειρα έγινε σε ένα διαμέρισμα στο Παρίσι όταν η συγγραφέας ήταν 22, η οποία έχει ήδη μιλήσει δημόσια γι’ αυτήν την περιπέτεια.
Από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού,  και σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της  εφημερίδας New York Post για την καμαριέρα που οδήγησε τον Στρός Καν στη φυλακή , επικαλούμενη δηλώσεις και στοιχεία των διωκτικών και δικαστικών αρχών αναφέρει σε δημοσίευμα ότι  η καμαριέρα έκανε διπλή δουλειά στο ξενοδοχείο. Εκτός από καμαριέρα, παρείχε και άλλες υπηρεσίες σε πλούσιους πελάτες, κερδίζοντας μεγάλα πουρμπουάρ.

"Υπάρχουν πληροφορίες ... ότι της έδιναν εξαιρετικά φιλοδωρήματα, εάν καταλαβαίνετε τί εννοώ", φέρεται να δηλώνει στην αμερικανική εφημερίδα, πηγή που μετείχε στις έρευνες.
Τα στοιχεία που διαθέτει η αμερικανική Δικαιοσύνη, δείχνουν ότι η καμαριέρα Ναφισάτου Ντιάλο, από τη Γουϊνέα, είναι πόρνη πολυτελείας στο ξενοδοχείο του Μανχάταν και εκμεταλλεύτηκε τη συναινετική συνεύρεσή της με τον Στρος Καν για να βγάλει λεφτά. Διατηρεί σχέσεις με εμπόρους ναρκωτικών, έχει καταθέσεις 100.000 δολαρίων.

Πηγές που μετείχαν στις έρευνες στην εφημερίδα New York Post αναφέρουν ότι η καμαριέρα διατηρεί σχέσεις με εμπόρους ναρκωτικών, μέλη εγκληματικής ομάδας, είναι ψεύτρα κατ' εξακολούθηση και αρκετά ευκατάστατη... που, όμως, ψεύδεται για να διατηρεί κατοικία με επίδομα πρόνοιας και να απολαμβάνει φοροαπαλλαγών.


Μετά την αναπάντεχη τροπή που πήρε η υπόθεση του Ντομινίκ Στρος Καν, οι γάλλοι σοσιαλιστές θέλουν την επιστροφή του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ στην εσωτερική πολιτική σκηνή. Σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσίευσε η εφημερίδα Le Parisien ποσοστό 60% των Σοσιαλιστών τάσσεται υπέρ της επιστροφής του στο πολιτική σκηνή.



Δεν υπάρχουν σχόλια: