Social Icons

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Amy Winehouse… So Far Away…!



Από την Ιωάννα Φυλακτού

Στο νεκροταφείο Edgwarebury στο Βόρειο Λονδίνο,  σήμερα Τρίτη,  συγκεντρώθηκαν συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές της όμορφης και ταλαντούχας  Amy Winehouse για να πουν το τελευταίο αντίο στη αδικοχαμένη τραγουδίστρια.

Οι γονείς και ο αδελφός της ήταν από του πρώτους που έφτασαν στο νεκροταφείο συνοδευμένοι από του πιο στενούς φίλους της κόρης τους. Ο πατέρας της Amy μίλησε για τα παιδικά χρόνια της κόρης του και το πόσο χαρούμενη και ήρεμη ήταν τον τελευταίο καιρό.

Ο διάσημος DJ Mark Ronson και η Kelly Osbourne ήταν μερικοί από τους διάσημους φίλους της που παραβρέθηκαν στη κηδεία της.

Ο πρώην σύζυγος της Blake Fielder Civil δεν παρέστη καθώς δεν του επιτράπηκε να πάρει εξιτήριο από τη φυλακή. Από την άλλη η παρουσία του κρίνεται ανεπιθύμητη από τους γονείς της Amy αφού μέχρι και σήμερα τον κατηγορούν ότι οδήγησε την κόρη τους στις καταχρήσεις.  

Το τελευταίο τραγούδι που ακούστηκε στη τελετή ήταν το ‘’ So far Away’’ της Carole King που ήταν το αγαπημένο της Amy.

Σύμφωνα με τα Εβραϊκά έθιμα, μετά τη τελετή το κορμί της 27χρονης αποτεφρώθηκε. Η νεκροψία που έγινε δεν επέτρεψε να διαπιστωθούν αμέσως τα ακριβή αίτια του θανάτου της τα οποία θα ανακοινωθούν μέσα στον επόμενο μήνα.  




Δεν υπάρχουν σχόλια: