Social Icons

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Ευτυχισμένες στιγμές της Penelope Cruz και του Javier Bardem με τον γιο τους!






Από τον Max

Τη μητρότητα την ονομάζει τη μεγαλύτερη μεταμόρφωση της ζωής της αφού η Penelope Cruz αγκαλιάζει τον τελευταίο ρόλο της με τη στοργή και τη τρυφερότητα μιας μητέρας που έχει αδυναμία στον 6μηνών  γιο της  , Leo με τον οποίο περνάει της διακοπές της στην πατρίδα της. 


Μαζί με τον άνδρας της και συμπατριώτη της , τον ηθοποιό Javier Bardem με τον οποίο και  παντρευτήκαν  τον περσινό  Ιούλιο στις Μπαχάμες, τον αδελφό της Eduardo και η φίλη του, Εύα Λονγκόρια, η Penelope φορώντας ένα όμορφο ροζ floral φόρεμα και σαγιονάρες, δεν σταματάει  να χαμογελάει στο μωρό της.


 club ‘’ Eve’’ που είχε ανοίξει στο Λας Βέγκας,  βρίσκεται σε σχέση με τον Eduardo,  αδελφό της Penlope, από τις αρχές του 2011, όχι πολύ καιρό μετά από το διαζύγιό της με τον πρώην άντρα της Τόνι Πάρκερ.


Το ζευγάρι ,
Javier και Penelope, που ζει  μεταξύ  Μαδρίτης και  Λός Άντζελες,  αποφάσισε να κάνει τις διακοπές του Ισπανία καθώς η Penelope γύρισε πρόσφατα από την Ιταλία.
Η Εύα Λονγκόρια, που πρωταγωνιστεί στη σειρά ‘’Νοικοκυρές σε απόγνωση’’ και παρά τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε τον τελευταίο χρόνο καθώς αναγκάστηκε να πουλήσει το

Στην Ιταλία ετοιμάζει μια ταινία του Woody Allen , ενώ στο πλευρό της θα βρίσκονται οι αστέρες , Ellen Page, Jesse Eisenberg, Alec Baldwin, ο Roberto Benigni..Η ταινία θα βγει στις οθόνες το 2012.


Δεν υπάρχουν σχόλια: