Social Icons

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Στο νοσοκομείο ο σύζυγος της Καρολίνας του Μονακό.

  

Από την Χριστίνα Αλαμάνου

Ο πρίγκιπας Ernst August του Ανόβερο νοσηλεύτηκε στη Nuestra Senora del Rosario, νοσοκομείο στην Ίμπιζα, με οξεία παγκρεατίτιδα. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η ασθένεια του μπορεί και να προήλθε από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Ο ίδιος βρισκόταν  σε διακοπές στην Ίμπιζα όταν επισκέφθηκε εσπευσμένα το νοσοκομειο.  Ο Πρίγκιπας Ernst, που εξακολουθεί να είναι νόμιμα παντρεμένος με την Πριγκίπισσα Caroline, είχε νοσηλευτεί  με την ίδια αιτία πριν από 6 χρόνια, την περίοδο του θανάτου του Ρενιέ. 
 Όταν ξαναβρήκε τις αισθήσεις του και ανάρρωσε , ορκίστηκε ότι θα αλλάξει  τις συνήθειες του και τη ζωή του...

Ο πρίγκιπας  Ernest , που είναι παντρεμένος με την Πριγκίπισσα Καρολίνα του Ανόβερο  από το 1999 και έχουν μια κόρη την Αλεξάνδρα, δεν έχουν συναντηθεί τα τελευταία δύο χρόνια και αξίζει να σημειώσουμε  ότι ο Ερνέστος  δεν παραβρέθηκε στο γάμου Πρίγκιπα Αλβέρτου και της Σαρλέν του Μονακό. 

Με το κεφάλι ψηλά η Καρολίνα σίγουρα έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της αφού ο γάμος της δείχνει να έχει τελειώσει. Ποτέ δεν έκρυψε ότι ερωτεύτηκε τον Ερνέστο και ότι αυτός ο άνδρας την είχε κάνει να ξαναχαμογελάσει,  αλλά η ζωή μαζί του ήταν ένα βάσανο από την αρχή μέχρι το τέλος.

Η αγαπημένη Πριγκίπισσα των Μονεγάσκων έχει δεχθεί πολλά χτυπήματα από τη μοίρα. Το τραγικό και ξαφνικό τέλος  του άνδρα της, Στέφανο Κασιράγκι πατέρα των τριών παιδιών της,  το αυτοκινητιστικό δυστύχημα  της αγαπημένης της μητέρας πριγκίπισσας Γκρέυς Κέλλη, ο θάνατος  του πατέρα της πρίγκιπα Ρενιέ, η απιστία του Ερνέστο με τη καλύτερη φίλη της Μάριάμ Σας, τη σύζυγο του γνωστού σχεδιαστή Ρόλφ Σας, αλλά και οι συνεχείς επισκέψεις σε κέντρα αποτοξίνωσης του συζύγου της Ερνέστου είχαν προκαλέσει κόπωση στη πριγκίπισσα. Όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο «Paris Match» το 2004, «όταν πονάς, πονάς όπως όλος ο κόσμος»,  το ότι είναι πριγκίπισσα δεν τη βοήθησε στο να πονέσει και να απογοητευτεί λιγότερο...


Η Καρολίνα παρόλα τα άσχημα παιχνίδια της μοίρας βρίσκεται στο πλευρό της 11χρονης κόρης της Αλεξάνδρας που τη μεγαλώνει με αφοσίωση και πολλή  αγάπη.    

Δεν υπάρχουν σχόλια: