Social Icons

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Η Κatrina Darling....χορεύει για την Kate Middleton



Aπο την Contessa, 
Χθες το βράδυ τα πλήθη ζητωκραύγαζαν μόλις εμφανίστηκε  σε ένα κέντρο διασκέδασης στο Σόχο  της Νέας Υόρκης , όχι μόνο για την ομορφιά της και τον burlesque χορό της αλλά και για το βαρύ όνομα… που κουβαλάει! 

Η Κatrina Darling όπως την φωνάζουν είναι ξαδέλφη της Kate Middelton  και από ότι φαίνεται και το μαύρο πρόβατο της οικογένειας, το πρωί εργάζεται σε μια από τις μεγαλύτερες τράπεζες του κόσμου, και τα βράδια μεταμορφώνεται σε χορεύτρια burlesque.



Εκτέλεσε με μεγάλο κέφι το πρόγραμμα της  ενώ προτίμησε να φορέσει τα χρώματα της Αγγλίας και μία καστανή περούκα , ένα κόκκινο φόρεμα από παγιέτες, χρυσό αγκώνα-μήκους γάντια και ένα μικρό στέμμα ενώ επιδόθηκε στο λικνιστό χορό καθώς το πλήθος ζητωκραύγαζε «God Save the Queen» όπως είναι και η ονομασία του strip show που δίνει…Οh my God!

Το 21 ετών μελαχρινό κορίτσι είναι ξαδέρφη της πριγκίπισσας της Βρετανίας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Σάντερλαντ της βόρειας Αγγλίας και από αρκετά νεαρή ηλικία στράφηκε στον χορό, μέχρι που τελικά την κέρδισε η τέχνη του στριπτίζ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: