Social Icons

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Η ‘’γκάφα’’ του Νικολά Σαρκοζί.



Aπο τον Μax, 

Τον  Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί κατέγραψε  τηλεοπτικός φακός να αποκαλεί έναν δημοσιογράφο χαζό κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψής του στο Σαλόν σιρ Μάρν στα ανατολικά του Παρισιού.

 Ο Νικολά Σαρκοζει φάνηκε να χάνει την υπομονή του με τον δημοσιογράφο όταν ρωτήθηκε για τις συγκρούσεις ανάμεσα στην αστυνομία και τους απεργούς της χαλυβουργίας ArcelorMittal την Πέμπτη στο Παρίσι. «Νομίζεις ότι δίνω δεκάρα για αυτά που λες; Τι περιμένεις να σου πω;» είπε ο Σαρκοζί και σχολίασε: «Τι χαζός!»

Στη συνέχεια γύρισε χαμογελαστός προς τον δημοσιογράφο, τον χτύπησε στον ώμο και αφού ζήτησε συγγνώμη για το σχόλιο είπε: «Είναι καλός, πράγματι. Είναι νέος».

Ο σοσιαλιστής υποψήφιος Φρανσουά Ολάντ επέκρινε τον Σαρκοζί μετά το συμβάν κατηγορώντας τον ότι επιστρέφει στις «ακρότητες» και την «χυδαιότητα» που χαρακτήρισαν την πενταετή θητεία του.

Σύμφωνα πάντως με τις τελευταίες ελίξεις στο Παρίσι,  το γκάλοπ που διενέργησε η εφημερίδα Figaro δείχνουν ο Νικολά Σαρκοζί να είναι και πάλι χαμένος στον δεύτερο.

Όπως δείχνει η δημοσκόπηση της OpinionWay-Fiducial, για την εφημερίδα Le Figaro, τόσο ο Σαρκοζί όσο και ο Ολάντ συγκεντρώνουν ποσοστό 27,5% στην πρόθεση ψήφου για τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών, τον επόμενο μήνα. Ακολουθούν η Μαρίν Λε Πεν με 16% και ο κεντρώος Φρανσουά Μπαϊρού με 13%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: