Social Icons

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Φτιάξτε… διάθεση!





Απο την Contessa, 

Μη χαλιέστε…. και  μη σας παίρνει από κάτω…Ανεβάστε τη διάθεσή σας μέσα σε λιγότερο από πέντε λεπτά.

Το καυτό ερώτημα βέβαια είναι το πως;








Μα υπάρχουν τρόποι που μέσα σε λιγότερο από πέντε λεπτά η διάθεση σας θα ανέβει στα ύψη , δε θα νιώθετε άλλο υποτονικοί αλλά γεμάτοι όρεξη για δράση.



Μυρίστε τριαντάφυλλα και ανθισμένα λουλούδια!
Τα χρώματα των λουλουδιών αλλά και η μυρωδιά τους όχι μόνο θα σας συναρπάσει αλλά θα ξυπνήσει και τις κοιμισμένες αισθήσεις σας. Θα σας γεμίσει με ένα απροσδιόριστο αίσθημα χαράς και κεφιού και θα θέλατε εκείνη τη στιγμή να κάνετε όσα δεν έχετε κάνει ένα ολόκληρο χρόνο.  


Κάντε ένα κρύο ντους.
Μπορεί να σας ακούγεται περίεργο, αλλά αν κάνετε ένα πολύ κρύο ντους θα νιώσετε αμέσως καλύτερα. Αν δεν μπορείτε αμέσως να εκτεθείτε στο κρύο, ξεκινήστε με χλιαρό νερό και τα τελευταία δυο λεπτά στη ντουζιέρα παγώστε το. Θα σας ανανεώσει.

Listen music!

Τα κέντρα ευχαρίστησης στον εγκέφαλο δεν ενεργοποιούνται μόνο κάνουμε σεξ αλλά και στο άκουσμα μιας μελωδίας. Διαλέξτε εσείς τι προτιμάτε… από κλασική μουσική έως pop και rock αυτό που έχετε μόνο να κάνετε είναι να φορέστε τα ακουστικά σας και να ταξιδέψετε μαζί της.

Φτιάξτε ένα χυμό φρούτων.

Ένα μήλο, ένα αχλάδι και ένα πορτοκάλι δημιουργούν μια μοναδική φόρμουλα ευεξίας. Ο οργανισμός τονώνεται οι βιταμίνες κάνουν τη δουλειά τους και εσείς θα νιώθετε έτοιμοι να ανέβετε στον Όλυμπο.   

Πιείτε τσάι.
 
Το τσάι είναι καλύτερο από τον καφέ και έρευνες απέδειξαν πως πίνοντας έξι κούπες μαύρο τσάι την ημέρα μειώνονται τα επίπεδα των ορμονών άγχους στο σώμα.



Δεν υπάρχουν σχόλια: