Social Icons

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Συνεχίζεται η ομηρία στην Κομοτηνή.




Απο τoν Μax
Το θέμα φιλοξενεί και στη σελίδα του το B.B.C.

Σε εξέλιξη βρίσκεται υπόθεση ομηρίας με δύο τραυματίες σε εργοστάσιο εταιρείας κατασκευής κάδων απορριμμάτων στην Κομοτηνή.

Ο δράστης φέρεται να είναι απολυμένος οδηγός της επιχείρησης και πατέρας δύο παιδιών ενώ ήταν άνεργος επί οκτώ μήνες . Ο 52χρονος βρίσκεται εντός του κτηρίου και κρατά πλέον υπό την απειλή κυνηγετικού όπλου δύο ομήρους.

Στο χώρο βρίσκονται ο εισαγγελέας και δυνάμεις των ΕΚΑΜ. Βασικό αίτημα του δράστη που απολύθηκε πριν από οκτώ μήνες είναι η επαναπρόσληψή του στην εταιρία. Η αστυνομία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον δράστη μέσω κινητού τηλεφώνου προκειμένου να τον πείσουν να παραδοθεί και να απελευθερώσει τους δύο οδηγούς της εταιρίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, οι ενέργειες του δράστη οφείλονται στο γεγονός ότι πριν από ένα χρόνο απολύθηκε από τη συγκριμένη εταιρία, στην οποία εργαζόταν στον τομέα διακίνησης των εμπορευμάτων. Επίσης πληροφορίες μιλούν στο ότι  ο δράστης πάσχει από μελαγχολία, ενώ κατά τη διάρκεια των συνομιλιών ζήτησε να του φέρουν και τα χάπια που είχε στο σπίτι του.

Το θέμα με την ομηρία στην Κομοτηνή υπάρχει και στην ηλεκτρονική σελίδα του BBC


Δεν υπάρχουν σχόλια: