Social Icons

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

H ανεργία χτύπησε τη βασιλική οικογένεια της Μεγ.Βρετανίας.



Απο την Contessa,

H 5η στη σειρά για το θρόνο της Μεγάλης Βρετανία, πριγκίπισσα Βεατρίκη 23 ετών, μεγαλύτερη κόρη του πρίγκιπα Ανδρέα του York και της Σάρα Φέργκιουσον , ψάχνει εδώ και καιρό  να βρει δουλειά...!

Απόφοιτη από το Goldsmiths College στο Λονδίνο είναι μια ανάμεσα στους χιλιάδες νέους που ψάχνουν να βρουν επαγγελματική στέγη  και να κερδίσει μια σταδιοδρομία στο χώρο της μόδας ή σε κάποιο τομές γύρω από τις καλές τέχνες. 

Σύμφωνα με το γραφείο της εθνικής στατιστικής υπηρεσίας της Μεγάλης Βρετανίας ένα στα  τέσσερα  παιδιά που τελείωσαν τις σπουδές τους το 2011 είναι άνεργα. Βέβαια πολλοί μιλούν για την πλεονεκτική θέση που βρίσκεται η πριγκίπισσα Βεατρίκη στην εξεύρεση εργασίας αλλά κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν ότι  πολλές εταιρίες θεωρούν ΄΄μπελά΄΄ να έχουν υπάλληλο τους ένα γαλαζοαίματο και μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Άνθρωποι από το στενό περιβάλλον της Βεατρίκης δηλώνουν την μεγάλη της επιθυμία να βρει μια επαγγελματική στέγη με σκοπό να ανοίξει τους δικούς της δρόμους και να έχει μια επιτυχημένη σταδιοδρομία.  

Η Βεατρίκη ζει σε ένα τεσσάρι διαμέρισμα του St Jamess Palace παλατιού ενώ η αστυνομική προστασία που έχει κοστίζει  κατ’ εκτίμηση £  250.000 το χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: