Social Icons

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Π.Φιλιππίδης και Γ.Μπέζος συνεργάζονται επί σκηνής.



 



Από την Contessa,


Δύο αγαπημένοι πρωταγωνιστές του ελληνικού θεάτρου, ο Γιάννης Μπέζος και ο Πέτρος Φιλιππίδης, μεταμορφώνονται σε «Απατεώνες και Τζέντλεμεν» για να μας ξεναγήσουν  σε μια όμορφη παραλιακή πόλη της Νότιας Γαλλίας, όπου ασκούν την αγαπημένη τους δραστηριότητα: Να εξαπατούν εύπιστες, πλούσιες και ώριμες κυρίες για να τους αποσπάσουν τεράστια χρηματικά ποσά, που θα διασφαλίσουν το δικό τους άνετο και διασκεδαστικό μέλλον.
Οι δύο ηθοποιοί Πέτρος Φιλιππίδης και Γιάννης Μπέζος μίλησαν στο Πρώτο Θέμα για τη συνεργασία τους. Ο Π. Φιλιππίδης δηλώνει πολύ περήφανος και χαρούμενος για τη συνεργασία του με τον Γιάννη Μπέζο καθώς οι δυο ηθοποιοί θα πρωταγωνιστήσουν στη θεατρική παράσταση "Απατεώνες και τζέντλεμαν". 

Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν κρύβει τη χαρά του και δήλωσε: "Μακάρι να μπορούσαμε να παίζουμε συνέχεια μαζί κι ας κρατούσα το δεύτερο ρόλο. Όσο μεγαλώνουμε, ωριμάζουμε κι όσο ωριμάζουμε αντιλαμβανόμαστε ότι είναι κάποια έργα που δεν μπορείς να τα ανεβάσεις αν δεν έχεις το σωστό καστ.

Το ίδιο χαρούμενος είναι και ο Γιάννης Μπέζος ο οποίος δήλωσε: "Αν και η συνεργασία αυτή προέκυψε δεν σαν κρύβω ότι δεν θα έπαιζα το συγκεκριμένο έργο με κάποιον άλλο ηθοποιό. Η παράσταση απαιτεί δυο ηθοποιούς που ταυτίζονται, λειτουργούν συμπληρωματικά στη σκηνή, να μην είναι της ίδιας θεατρικής ιδιοσυγκρασίας, να έχουν μεγάλη πείρα και να είναι πρωταγωνιστές με κύρος."


Δεν υπάρχουν σχόλια: