Social Icons

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

ΜΑΡΙΑ ΧΟΥΚΛΗ: Χρειάστηκαν πολλά χρόνια μέχρι να μιλήσω για τον καρκίνο




Απο την Contessa,

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 παραχώρησε πρόσφατα  μια συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ σχολιάζοντας  την οικονομική κατάσταση,  τα δελτία ειδήσεων ενώ  μίλησε και για τον καρκίνο.

Ήταν το 2002, όταν η Μαρία Χούκλη ήρθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο. Και τελικά τον νίκησε. Σήμερα μετράει  26 χρόνια στο χώρο της δημοσιογραφίας. Δηλώνει πως ακόμα και σήμερα φτάνει στην εργασία της με την χαρά της νεοφώτιστης ενώ θεωρεί κάνοντας την αυτοκριτική της ότι δεν υπήρξε αρκετά "θαρραλέα" στις επαγγελματικές της επιλογές. 

Για τα συναισθήματα που νοιώθει ως παρουσιάστρια κεντρικού δελτίου, που τον τελευταίο καιρό είναι υποχρεωμένη να μεταφέρει κυρίως δυσάρεστες ειδήσεις, είπε "Υπάρχουν δελτία που μου αφήνουν πολύ στυφή γεύση, όταν για παράδειγμα άρχισαν οι ειδήσεις για περικοπές στους μισθούς, για τους άστεγους, για τα συσσίτια...


«Χρειάστηκαν πολλά χρόνια μέχρι να μιλήσω για τον καρκίνο. Αρχικά γιατί βρισκόμουν μέσα στο πρόβλημα, αργότερα γιατί δεν ήθελα να νομίζουν ότι το «ρευστοποιώ» το «πουλάω». Όταν όμως είδα πως είναι μια επιδημία αυτή η ιστορία με τον καρκίνο και μου τηλεφωνούσαν γυναίκες από τα πιο απίθανα μέρη του κόσμου για να κου ζητήσουν συμβουλές, για να μου εκφράσουν το φόβο τους, τότε κατάλαβα πόσο κουράγιο παίρνουν οι άνθρωποι που πάσχουν ΄ταν έχουν μπροστά τους μια συγκεκριμένη περίπτωση παρόμοια με τη δική τους» δήλωσε η Μαρία Χούκλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: