Social Icons

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Ν.ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ



«Θα περιμένω τα παιδιά του Alter. Αφού νομίζουν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι ότι εγώ θέλω να πάω σε άλλο κανάλι, θα τους περιμένω! Να θα τους περιμένω λοιπόν».

O δημοσιογράφος και εκδότης ζήτησε από τους εργαζόμενους να κάνουν ότι μπορούν για να εκπέμψει ξανά ο σταθμός. «Αφού σας στενοχωρεί το γεγονός ότι μερικοί από τους τηλεοπτικούς αστέρες ψάχνουν και βρίσκουν δουλειά, θα σας περιμένω παρότι δε θεωρώ ότι έκανε λάθη μόνο η διοίκηση. Το κανάλι για να έχει ελπίδα να σωθεί έπρεπε να είναι ανοικτό Δε θέλει και πολύ σκέψη. Ξέρω πόσους μισθούς σας χρωστούν. Ξέρω πως νιώθετε. Πρέπει όμως να σκεφθείτε με περισσότερη στρατηγική, να σκεφτείτε πως θα μπει το Alter σε μια ρότα. Και να μην τους ισοπεδώνετε όλους. Δεν έχει τις ίδιες ευθύνες ο Γιαννίκος με τον Κουρή. Θέλετε να πείτε ότι ο Κουρής είναι «μακάκας» που δεν τον ήλεγξε; Πείτε το. Αλλά μέχρι εκεί. Γιατί και ο Κουρής είναι ένα άλλο θύμα της ίδιας ιστορίας που αναγκάστηκε να πουλήσει μισοτιμής τη μισή περιουσία του κάνοντας μια προσπάθεια να σώσει το κανάλι».

Προσθέτοντας στη συνέχεια : «Δεν είστε δίκαιοι να το ξέρετε. Και σας το λέω σήμερα που πήρα την απόφαση να ας περιμένω. μέχρι να ανοίξει ή να κλείσει το Alter . Και εύχομαι να συμβεί το πρώτο και να κάνουμε δελτίο και πάλι μαζί»

Καταλήγοντας δήλωσε  «είμαι εδώ λοιπόν και σας περιμένω. Σας παρακαλώ όμως ζυγίστε τα πράγματα καλύτερα και μην αφήνετε κέντρα έξω από το κανάλι να παίζουν ρόλο. Βρείτε έναν τρόπο να λειτουργήσει και πάλι το μαγαζί διαφορετικά δεν έχει νόημα όλη η αγωνία και η προσπάθεια σας. Σας στέλνω την αγάπη μου και την μικρή προσωπική αυτή θυσία, τη δεύτερη μέσα σε έναν χρόνο, αν και έχω προτάσεις τηλεοπτικές».


Απο την Contessa,

Με την φράση του αυτή ο Νίκος Χατζηνικολάου από την εκπομπή του στο Real FM έκανε την μεγάλη ανατροπή και ενώ όλοι περιμέναμε να ακούσουμε τη επόμενη συνεργασία του με κάποιο άλλο σταθμό, η δήλωση του (μας) ξάφνιασε...ευχάριστα, μπορώ να πω!

Δεν υπάρχουν σχόλια: