Social Icons

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Σίνθια Νίξον: ‘’Είμαι μια γυναίκα ερωτευμένη με μια άλλη γυναίκα’’


 Απο την Contessa,

H Σίνθια Νίξον ( Cynthia Nixon) είναι από τις πιο διάσημες κοκκινομάλλες ηθοποιούς και ένα από τα πιο διάσημα τηλεοπτικά πρόσωπα ως Μιραντα Χόμπς  …του Sex and the City !

Πρόσφατα η 45χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε σε TV talkshow προκειμένου να προωθήσει τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί και εξέπληξε τους πάντες με την νέα της εμφάνιση. Το ξυρισμένο κεφάλι της έφερε ριζική αλλαγή  στο look της. 



Για τις ανάγκες ενός θεατρικού έργου που θα ανεβάσει στις 26 Ιανουαρίου θα υποδυθεί μια γυναίκα που πάσχει από καρκίνο και αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματα της ηθοποιού Judith Light η οποία είχε εμφανιστεί καραφλή στη σκηνή πριν μια δεκαετία.


Όπως δήλωσε, ήταν πάντα περίεργη να δει πως θα ήταν να ζει μια γυναίκα με ξυρισμένο κεφάλι. Βέβαια, το μόνο που την απασχολεί αυτή τη περίοδο δεν είναι ίσιωμα ή οι μπούκλες αλλά το πως θα πρέπει να ξυρίζεται καθημερινά προκειμένου να κρατήσει μακριά τις τρίχες …της κεφαλής της!

Ο  ρόλος αυτός δεν είναι και πολύ μακριά από τις εμπειρίες που έζησε η Σίνθια Νίξον,  η οποία το 2006 είχε την προσωπική της περιπέτεια με τον καρκίνο του μαστού.

Η Σίνθια που είχε σχέση 15 χρόνια με τον Denny Mozes και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά , τον προηγούμενο χρόνο έφερε στο κόσμο και το τρίτο της παιδί, 11 μηνών σήμερα, με τη σύντροφό της Christine Marinoni.

Στις πρόσφατες συνεντεύξεις της μιλάει ανοιχτά για  τις σεξουαλικές προτιμήσεις ξεκαθαρίζοντας ότι είναι ομοφυλόφιλη από επιλογή.  Ερωτεύτηκε την Christine και έχει ερωτική σχέση  και μόνιμο δεσμό με αυτή τη γυναίκα . Παρόλα αυτά δεν αρνήθηκε ότι στο παρελθόν όταν ήταν ερωτευμένη  με άνδρες τους οποίους και επιθυμούσε και είχε μαζί τους σχέση, συμπληρώνοντας όμως ότι τώρα  είναι μια γυναίκα που έχει ερωτευτεί μια άλλη γυναίκα!







Πηγή: Daily mail

Δεν υπάρχουν σχόλια: