Social Icons

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Διάσημα κουστούμια … ταξιδεύουν στο Λονδίνο.



Aπο την Contessa,

Μια μοναδική έκθεση, με κουστούμια που φορέθηκαν από Χολιγουντιανούς θρύλους του κινηματογράφου σε μοναδικούς ρόλους που έχουν γράψει ιστορία στη 7η Τεχνη, ετοιμάζεται να καταπλήξει μικρούς και μεγάλους.






Το Albert museum του Λονδίνου, μέσα στο 2012 , θα ανοίξει τις πόρτες του για να υποδεχτεί τους χιλιάδες επισκέπτες για αυτή την έκθεση που ετοιμάζεται τα τελευταία 5 χρόνια καθώς εκτός από τα ρούχα περιλαμβάνει συνεντεύξεις ηθοποιών, σκηνοθετών και μοντάζ των ταινιών.  
















Η έκθεση θα φιλοξενήσει έναν μεγάλο αριθμό όμορφων φορεμάτων, και κουστουμιών. Το διάσημο πράσινο βελούδινο φόρεμα φτιαγμένο από τις κουρτίνες της Scarlett O'Hara's στο μυθικό έργο ‘’Όσα παίρνει ο άνεμος’’ , το μαύρο Givency φόρεμα που φορούσε η Audrey Hepburn το 1961 στο έργο ‘’Breakfast at Tiffanys’’ , το σακάκι από δέρμα fedora του Indiana Jones , το φόρεμα της  Judy Garland από την ταινία  Ο Μάγος του ΟΖ, του 1939, το κουστούμι του Johnny Depps από τους Πειρατές της Καραϊβικής , κουστούμια του Harry Potter αλλά και άλλα πολλά!





Δεν υπάρχουν σχόλια: