Social Icons

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Στις μακρινές Ινδίες η Winfrey Oprah μοίρασε και ...μπουνιές!



Απο την Χριστινα Αλαμάνου,

Και κίνησε για το μακρινό ταξίδι στις Ινδίες…έβαλε και μια θρούμπα ελιά στο μέτωπο, κάτι σαν το τρίτο μάτι ένα πράμα… που όταν το είδα νόμιζα ότι την πλούτσισε…. καρακάξα ενώ βρισκόταν στις δύσκολες ημέρες της, φωτογραφήθηκε και στο Ταζ Μαχαλ με ανάλογη ενδυμασία, επισκέφθηκε ορφανά αλλάζοντας ρούχα προς το χειρότερο…, καταδέχτηκε να καθίσει μέσα σε τρώγλες για να συνομιλήσει με Ινδές , ενώ η φρουρά της χάρισε σε τοπικούς δημοσιογράφους  ένα σουλταν μερεμέτ….έτσι , για να θυμούνται καλά την βασίλισσα της Αμερικανικής τηλεόρασης…μαντάμ Winfrey Oprah




Βέβαια και είναι ένα από τα πλέον πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα στον κόσμο!
Η αιφνιδιαστική της επίσκεψη στην Ινδία ξάφνιασε πολλούς και καλά έκανε γιατί όπως και να το κάνεις βλεπόντας την μπροστά σου σε πιάνει ένα κάτι…σαν φόβος ένα πράμα;
Βέβαια οι άνθρωποι εκεί,  είναι συνηθισμένοι…καθώς έχουν δει πολλά τα ματάκια  τους και έτσι όλοι έτρεξαν να τη γνωρίσουν  από κοντά .
Ενας δημοσιογράφος τοπικού καναλιού ζήτησε δηλωσή της και οι σωματοφύλακες της,  του αρνήθηκαν να τη πλησιάσει ενώ στη συνέχεια τον έσπρωξαν με βίαιο τρόπο.  Το επεισόδιο έγινε …στην πόλη που γεννήθηκε ο θεός Κrishna στη πόλη Vrindavan , βοήθεια τους….


Mετά το γεγονός…. όλα επανήλθαν στη θέση τους αφού αποφάσισε να χαρίσει σε όλους το τεράστιο   χαμόγελό της, φωτογραφήθηκε στην αγορά στο Μομπάι,  δίπλα στον κόσμο που την ακολουθούσαν,  μπροστά από το Taj Mahal., αλλά και η βραδυνή της διασκέδαση  ,  όπως ενημέρωσε και τους φίλους της στο Twitter, υπήρξε μια μαγική νύχτα για την ίδια καθώς περιλάμβανε, σκηνοθέτες, ποιητές και σεναριογράφους!  



Δεν υπάρχουν σχόλια: