Social Icons

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Οταν ο Ισπανός βασιλιάς την ''έπεσε'' στη Lady Diana...!


Απο την Contessa,

Η συγγραφέας  Pilar Eyre έφερε τα πάνω κάτω στην Ισπανία, και πιο συγκεκριμένα στη Βασιλική αυλή της Ισπανίας καθώς και μόνο το τίτλος του βιβλίου της προκάλεσε αναταραχή.

Το συγγραφικό της έργο ‘’Η μοναξιά της βασίλισσας’’ αποκαλύπτει μια άλλη πλευρά του βασιλιά της Ισπανίας Χουάν Κάρλος όπου σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της πρόκειται για ένα ‘’επαγγελματία γητευτή γυναικών ‘’ με αναρίθμητες ερωτικές σχέσεις αποκαλύπτοντας και τα μυστικά τις βασιλικής κρεβατοκάμαρας καθώς ο Χουάν Κάρλος έχει να συνευρεθεί με τη σύζυγό του βασίλισσα Σοφία από το 1976.

Στις λεπτομερείς περιγραφές της αναφέρει επίσης ότι ο 74χρονος βασιλιάς λαμβάνει συχνά ενέσεις βιταμινών ενώ κάνει αντιγηραντικές θεραπείες για να νιώθει ‘’ακμαίος’’



Ανάμεσα στις σελίδες του  βιβλίου της , που θα προκαλέσει εντάσεις στην κατεξοχήν χώρα καθολικών , ισχυρίζεται ότι ο βασιλιάς ‘’πλησίασε’’ και στην πριγκίπισσα Diana όταν εκείνη βρισκόταν στη Μαγιόρκα για διακοπές με τον σύζυγό της πρίγκιπα Κάρολο στις αρχές της δεκαετίας του ’80. Μάλιστα, το 2004 η λαίδη Colin Campbell είχε ισχυριστεί ότι η πριγκίπισσα είχε ερωτευτεί τον Χουάν Κάρλος ενώ βρισκόταν σε κρουαζιέρα τον Αύγουστο του 1986 και στη συνέχεια τον Απρίλιο του επόμενου έτους.

Επιπλέον, σε επίσημη επίσκεψη του πριγκιπικού ζεύγους στη Μαδρίτη, ο Ισπανός βασιλιάς φίλησε το χέρι της πριγκίπισσας η οποία ένιωσε και χαμογέλασε αμήχανα.

Η Pilar Eyre στο βιβλίο της τονίζει ότι η βασίλισσα Σοφία δεν έχει βρεθεί στο ίδιο κρεβάτι με τον βασιλιά επί 35 χρόνια και αναγκάζεται να παραμείνει σ’ αυτόν τον γάμο «από αίσθηση καθήκοντος».  

H συγγραφέας μάλιστα αναφέρει ότι στο Τολέδο το 1976 , μέσα σε ένα φιλικό σπίτι της βασιλικής οικογένειας , η Σοφία συνάντησε τυχαία τον Χουάν Κάρλος με μία από τις ερωμένες του, την ηθοποιό Sara Montiel.

«Ο ρόλος της βασίλισσας είναι θλιβερός. Είναι η πιο μόνη μοναχική γυναίκα της Ισπανίας!» γράφει η Eyre, ενώ δήλωσε σε συνέντευξή της στο ισπανικό
gossip περιοδικό Vanitatis: «Η βασίλισσα Σοφία είναι μία γυναίκα προδομένη και πληγωμένη ενώ ο έγγαμος βίος της είναι μία πραγματική τραγωδία. Οι πιο κοντινοί φίλοι του βασιλιά με τους οποίους έχω μιλήσει δεν τη συμπαθούν καθόλου».

Η Eyre επίσης πρόσθεσε ότι ο Ισπανός μονάρχης ,  πέρυσι κι ενώ θεραπευόταν από εγχείρηση αφαίρεσης όγκου στον πνεύμονα είχε ερωτική σχέση με μία 25χρονη Γερμανίδα μεταφράστρια.

Μετά τη συγγραφή του βιβλίου της, η Eyre ενημερώθηκε ότι χάνει και τη δουλειά της στο τηλεοπτικό σταθμό Telecinco.




Πηγή: daily mail

Δεν υπάρχουν σχόλια: