Social Icons

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Μια Μονικα...για τους Dolce&Gabbana!




Απο την Contessa,

Η 47χρονη Ιταλίδα σταρ ξέρει καλά πώς να κάνει τα βλέμματα να στρέφονται επάνω της. Με τη χυμώδη παρουσία της και την μοναδική θηλυκότητά της, η Μόνικα Μπελούτσι μάγεψε τους πάντες στα παρασκήνια της φωτογράφησης για τη νέα καμπάνια των Dolce & Gabbana καθώς υποδύθηκε μια σέξυ Νότιο Ιταλίδα mama


O Domenico Dolce  και o Stefano Gabbana ταξίδεψαν  στον κόσμο του Mario Monicelli, του Vittorio De Sica και του Luchino Visconti γιορτάζοντας το θαύμα του ιταλικού κινηματογράφου. Το σχεδιαστικό δίδυμο εμπνεύστηκε  από μια κλασική ιταλική κωμωδία γυρισμένη στη νότια Ιταλία και απεικονίζει την καθημερινότητα των κατοίκων ενός χωριού, μέσα από στοπ καρέ όπως μια κυριακάτικη βάπτιση, το απόγευμα στην παραλία και ένα κλεμμένο φιλί στις αποβάθρες. Εικόνες που αποδίδουν τέλεια το "joie de vivre" της ιταλικής κουλτούρας.


Η φωτογράφηση έλαβε χώρα στο πανέμορφο Πορτοφίνο ενώ τη  καμπάνια σκηνοθέτησαν  οι  Dolce & Gabbana . Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν φωτογράφο μόδας Mariano Vivanco, ο οποίος έχει επίσης υπογράψει τέσσερα βιβλία για τον οίκο μόδας, συμπεριλαμβανομένων των Calcio (2003), Milan (2004), Nationale (2006) και το επρχόμενο «Milan Family».




Στην καμπάνια πρωταγωνιστούν πραγματικοί αστέρες του ιταλικού κινηματογράφου όπως  Giuseppe Fiorello, Francesco Scianna, Filippo Nigro, Thomas, Trabacchi, Primo Reggiani και Chiara Francini.

Δεν υπάρχουν σχόλια: