Social Icons

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Λάκης Λαζόπουλος και ....Αλ τσαντίρι Muppet Show!


Aπο την Contessa,

Με αφορμή τη νέα πολυαναμενόμενη ταινία της Disney, «The Muppets», που θα βγει από την Πέμπτη στους κινηματογράφους, μια σημαντική προσωπικότητα από κάθε χώρα στην οποία θα προβληθεί η ταινία καλείται να είναι το νέο μέλος αυτού του  θιάσου και να γίνει  ο ίδιος ένα …Muppet!

Ο δημοφιλής Έλληνας δημιουργός, Λάκης Λαζόπουλος,  οπαδός και ο ίδιος των «Muppets», δάνεισε την εμφάνισή του σε ένα Muppet που σχεδιάστηκε ειδικά για την περίσταση και ετοιμάζεται να τινάξει στα ύψη και το κινηματογραφικό box office


Το ντεμπούτο του Muppet με τη μορφή του Λάκη Λαζόπουλου θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ενώ χθες στην εκπομπή «Ελένη» προβλήθηκαν για πρώτη φορά τα teaser της εκπομπής, τα οποία είναι εμπνευσμένα από τα «Muppets».

Η ταινία «The Muppets» έσπασε τα ρεκόρ εισπράξεων στο αμερικανικό box-office, ενώ ενθουσίασε κοινό και κριτικούς, που την ανακήρυξαν ως μία από τις πιο διασκεδαστικές ταινίες της χρονιάς.

Το ίδιο αναμένεται να γίνει και στην Ελλάδα, αφού δεν είναι λίγοι οι φαν του Κέρμιτ και της υπόλοιπης παρέας που μεγάλωσε γενιές και γενιές.







Πηγή: Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: