Social Icons

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Με παραμυθένια γοβάκια …πάμε για την Άνοιξη!


By ...Chal

Μη λέτε ψέματα! Όλες ...μα όλες μας, στις μικρές βόλτες μας, σταματάμε έξω από μια βιτρίνα με παπούτσια…για να χαζέψουμε με τις ώρες τις νέες τάσεις της μόδας, να πάρουμε ιδέες αλλά και να βάλουμε στο μάτι το επόμενο ζευγαράκι που θα μας προσθέσει χαρά, πόντους…στο ύψος και θα μας αφαιρέσει κάποια ευρουλάκια από το πορτοφολάκι … ενώ θα είναι το must have των φετινών μας αξεσουάρ…!











Στις πασαρέλες γνωστών σχεδιαστών κυριάρχησαν τα έντονα χρώματα για την Άνοιξη/καλοκαίρι 2012 ενώ ξεχώρισαν τα εντυπωσιακά πέδιλα, ξεχωριστά γυναικεία walking και βραδινά. Σατέν λεπτομέρειες, κομψά τακούνια και υλικά όπως φτερά , στρας , τούλι, δαντέλα...έδωσαν το τέλειο αποτέλεσμα και διάσημοι σχεδιαστές ξεπέρασαν τον εαυτό τους μετατρέποντας ένα ζευγάρι παπούτσια σε αντικείμενα πόθου.  


Επειδή φέτος τρελάθηκα με τη μοδα... λάτρεψα Christian Louboutin...ειδικά αυτή τη γόβα που σας δείχνω σωστό κομψοτέχνημα...αγάπησα ξανά και ξανά  Μanolo,  ονειρεύτηκα το παραμυθένιο YsL και ξεροστάλιασα μπροστά στο Valentino και στο Moschino! Love love love!!!! 

Παρακάτω σας παρουσιάζώ μερικά από τα παπούτσια που μου κέντρισαν το ενδιαφέρον και ξεχώρισα...και εγώ τα θέλω ΟΛΑ!










Alexander mcQueen




Manolo Blahnik

D&G




Christian Louboutin













Gaetano Perone




Oscar dela Renta



Burberry


Valentino


Jimmy Choo
Eκτός απο αυτό που είναι στη κεντρική φωτογραφία...

Georgio Armani


Yves Saint Laurent








Moschino



Δεν υπάρχουν σχόλια: