Social Icons

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

H Mόδα έρχεται πάντα απο το Παρίσι!


Από την  Chal

Οι μοναδικές δημιουργίες της υψηλής ραπτικής παρουσιάστηκα ακόμη μια χρονιά στα de file της Παριζιάνικης μόδας για την  Άνοιξη – Καλοκαίρι 2012 και οι διάσημοι οίκοι  Christian Dior, Versace και Chanel βγήκαν με τις μοναδικές τους δημιουργίες!


Ο Karl Lagerfeld παρουσίασε τις  δημιουργίες του, για λογαριασμό του διάσημου οίκου Chanel με κομψοτεχνήματα και  έμφαση στα μανίκια και τον λαιμό. Σε ένα σκηνικό που θύμιζε αεροσκάφος Jumbo με τον διάδρομο του αεροσκάφους να μετατρέπετε σε μία τεράστια πασαρέλα για τα μοντέλα και την οροφή να σου χαρίζει την ψευδαίσθηση ότι βρίσκεσαι on air ο ταλαντούχος δημιουργός κατόρθωσε να αφήσει το πλήθος άφωνο.







Ένας οργασμός από οργάντζα δεμένη πάνω σε ανάλαφρα φορέματα με πλούσιο όγκο  και άρωμα από Χόλιγουντ ήταν οι δημιουργίες του οίκου Christian Dior.














Η Donatella Versace επέστρεψε σε πιο  glamorous style παρουσιάζοντας μοναδικές δημιουργίες για τη φετινή σαιζόν, με υφάσματα από δέρμα και δαντέλα στολισμένα με πέτρες και  μεταλλιζέ λεπτομέρειες. Τα φορέματα, μακριά αλλά και μίνι, έκλεψαν την παράσταση.











Δεν υπάρχουν σχόλια: