Social Icons

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Ο χορός της Τιάρας και των διαμαντιών ...απο τη βασίλισσα Μαργαρίτα!


Απο την Contessa,

Ένα επίσημο γεύμα, μια gala βραδιά αποφάσισε να παραθέσει η βασίλισσα Μαργαρίτα  για να γιορτάσει τα 40χρόνια που βρίσκεται στο θρόνο της Δανίας.

Όλες οι βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης παραβρέθηκαν στο δείπνο, φορώντας τα πιο σημαντικά κοσμήματα των οίκων τους.

Η βασίλισσα Μαργαρίτα ΙΙ , ανέβηκε στο θρόνο στις 14 Ιανουαρίου του 1972 μετά από το θάνατο του πατέρα της και ήταν η πρώτη γυναίκα που ανέλαβε μια από τις παλαιότερες μοναρχίες της Ευρώπης, ύστερα από 49 γενιές δανών βασιλέων, δεν είναι μια συνηθισμένη βασίλισσα ενώ χαίρει εκτιμήσεως των περισσοτέρων Δανών πολιτών.

Γεννημένη στις 16 Απριλίου του 1940, αδελφή της είναι η Άννα Μαρία σύζυγος  του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, παντρεύτηκε τον Πρίγκιπα Χένρικ Λαμπορτέ ντε Μονπεζάτ και απέκτησε 2 παιδιά. Η Daisy, όπως την φωνάζουν μέλη της οικογένειας της, φίλοι και γνωστοί της,  ασχολείται με τη ζωγραφική και σχεδιάζει μόνη της μερικά από τα ρούχα της.


Από τα νεότερα μέλη, η πριγκήπισσα Μαίρη της Δανίας , που πολλοί την παρομοιάζουν με την Kate του William,  ξεχώρισε με την αστραφτερή της παρουσία αλλά και τα κοσμήματα της ενώ συνοδεύτηκε από τον  πρίγκιπα Φρειδερίκο γιο της βασίλισσας Μαργαρίτας και διάδοχος του θρόνου.  
















Οι τιάρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: