Social Icons

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Ο λαμπερός γάμος του εφοπλιστή Γιώργου Τσαβλίρη με τη Ζωή Τσιτσάνη


Απο την Contessa,


Την προηγούμενη εβδομάδα όλη η κοσμική Αθήνα μιλούσε για τον λαμπερό γάμο του εφοπλιστή Γιώργου Τσαβλίρη με την Ζωή Τσιτσάνη, που έγινε σε στενό φιλικό και οικογενειακό κύκλο στο γκολφ Γλυφάδας.


Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο Λου Κολλάκης, γόνος μεγάλης εφοπλιστικής οικογένειας από τις Οινούσες. Μετά τον γάμο ακολούθησε δεξίωση στο σπίτι του κουμπάρου στη Γλυφάδα στην οποία έδωσαν το παρών, όπως ήταν φυσικό οι στενοί συγγενείς του ζευγαριού, ανάμεσά τους τα αδέλφια του γαμπρού Νίκος και Μάιρα Τσαβλίρη, ο Ανδρέας και η Μιλένα Τσαβλίρη αλλά και τα παιδιά του Γιώργου Τσαβλίρη από τους προηγούμενους γάμους του, όπως η Μαρία Μαργαρώνη-Ρόμπελ και η Χριστιάννα Χατζημιλτή.

 


Επίσης το παρών έδωσε και η ανιψιά του γαμπρού, Μαριέλα Τσαβλίρη αλλά και ο Ηλίας Παπαγεωργίου, ιδιοκτήτης των ξενοδοχείων Santa Marina σε Μύκονο και Αράχοβα όπως και η Ντέλλα Ρούνικ, επιστήθια φίλη της νύφης. Μάλιστα, η κυρία Ρούνικ λίγες μέρες πριν τον γάμο έκανε στο σπίτι της στη Ρηγίλλης προγαμήλια δεξίωση προς τιμή του ζευγαριού.







Πηγή: Gossip

Δεν υπάρχουν σχόλια: