Social Icons

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

"Θα έπρεπε να είχα κρατήσει το στόμα μου κλειστό", δηλώνει η πρ. γραμματέας του Τζόν Κένεντι Τζούνιορ.

 

Απο την Contessa,

Δώδεκα χρόνια μετά τον τραγικό χαμό του μοναχογιού του JFK και της συζύγου του, ένα νέο βιβλίο ρίχνει  φως στην συγκλονιστική  υπόθεση . Από την στιγμή που γεννήθηκε ο Τζον Κένεντι Τζούνιορ βρισκόταν στο κέντρο της δημοσιότητας και δεν άργησε να γίνει τα αγαπημένο πρόσωπο των ΜΜΕ.

 

Ο Τζον Τζον παντρεύτηκε το 1996 την Κάρολιν Μπέσετ το 1996. Στις 16 Ιουλίου 1999 το νήμα της ζωής τους κόπηκε.  Mια μοιραία πτήση τους οδήγησε στον θάνατο.

Το τραγικό αυτό γεγονός επανήλθε στη δημοσιότητα και αιτία ήταν το βιβλίο που έγραψε και κυκλοφόρησε η πρώην προσωπική  γραμματέας του Τζόν Κένεντι Τζούνιορ,  Ροζμαρι Τερένσιο στο οποίο εξηγεί ότι ήταν εκείνη που έπεισε την Κάρολιν να ανέβει στη μοιραία πτήση, παρά την αρχική θέλησή της και βρέθηκε να είναι ο μοιραίος άνθρωπος για την Κάρολιν Μπέσετ. "Θα έπρεπε να είχα κρατήσει το στόμα μου κλειστό", υποστηρίζει σήμερα η Ροζμαρί Τερένσιο.


Το βιβλίο έχει τίτλο "Fairy Tale Interrupted"  και όπως αποκαλύπτει η 44χρονη πρώην γραμματέας, την περίοδο εκείνη ο γάμος του διάσημου ζευγαριού δεν πήγαινε και πολύ καλά, κυρίως επειδή η Κάρολιν, που ήταν διοικητικό στέλεχος στην εταιρεία του Κάλβιν Κλάιν, δεν μπορούσε να διαχειριστεί μετά τη διαρκή παρουσία των Μedia στη ζωή της,  το βάρος που της προκαλούσε η δημοσιότητα από τότε που μπήκε στην οικογένεια των Κένεντι.


Με αφορμή ενός γάμου,  του ξαδέλφου Ρόρι που γινόταν στις 17 Ιουλίου, η Κάρολιν δεν ήθελε να πάει. Ο Τζόν Κένεντι δεν είχε διάθεση να το λύσει μαζί της. Το βάρος έπεσε στις πλάτες της γραμματέας του.  Η Ροζμαρι ανέλαβε στο να την μεταπείσει έτσι ώστε να  παραβρεθεί στο γάμο αλλάζοντας την αρχική της απόφαση.

" Θα είναι όλη η οικογένεια του στον γάμο. Και δεν θέλεις να βάλεις τον εαυτό σου σε μια θέση όπου όλοι θα σε κρίνουν. Το κάνουν καιρό αυτό", της είπε η γραμματέας προτρέποντάς της να ντυθεί και εκείνη θα την πήγαινε στο αεροδρόμιο.
Η Κάρολιν την ευχαρίστησε και λίγες ώρες αργότερα, το αεροπλάνο που πιλοτάριζε ο ίδιος ο Τζον Τζον με επιβάτες τη σύζυγό του και την αδελφή της Λόρεν , χάθηκε στον Ατλαντικό Ωκεανό... 










Πηγή: Daily mail

Δεν υπάρχουν σχόλια: