Social Icons

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Φενγκ Σούι για την ...αληθινή αγάπη!




Απο την Contessa,

Η δεξιά γωνία από την κύρια πόρτα του σπιτιού σας θα πρέπει να διατηρείται φιλόξενη και ζεστή.

Ένα καλά ισορροπημένο υπνοδωμάτιο ενσωματώνοντας τα καλά στοιχεία του Φένγκ Σούι μπορεί να φέρει σίγουρα τα επιθυμητά αποτελέσματα στις ζωές των ανθρώπων.


Μου το πρότεινε μια φίλη πριν από λίγο καιρό. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα δοκιμάσει ποτέ ξανά τις τεχνικές αυτής της αρχαίας Kινεζικής τέχνης, δηλαδή του Φενγκ Σουι.

Η ίδια μου εξήγησε ότι μπορεί να βοηθήσει να σταθμιστούν   διάφορες ενέργειες της ζωής μου ώστε να μπορέσω  να επιτύχω  ό, τι μου  λείπει.... η αλήθεια βέβαια είναι ότι μου λείπουν πολλά αλλά πάμε παρακάτω...

Ξεκινήσαμε με τα βασικά αγάπη-έρωτας, χρήμα, υγεία, οικογένεια, καριέρα. Έτσι σκέφτηκα να σας τα μεταφέρω όπως η ίδια μου τα είπε.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι το σωστό Φενγκ Σουι μπορεί να μας βοηθήσει να βρούμε τον έρωτα και την  αληθινή αγάπη!

 
Ας ακολουθήσουμε πρωτίστως τους βασικούς κανόνες:


Το πρώτο στάδιο και πριν από οτιδήποτε άλλο, πρέπει να προχωρήσουμε σε καθαρισμό του σπιτιού μας . Ειδικά της κρεβατοκάμαρα μας αφού θα πρέπει να  ξεφορτωθούμε σκουπίδια και άχρηστα αντικείμενα  που πολύ πιθανόν να βρίσκονται εκεί.

Τα σεντόνια θα πρέπει να αλλάζουν συχνά , έτσι ώστε όχι μόνο να υπάρχει μια αύξηση της καθαριότητας, αλλά και της ερωτικής δραστηριότητας.

Βεβαιωθείτε ότι δεν βρίσκεται τίποτα κάτω από το κρεβάτι σας.

Διώξτε οποιοδήποτε φυτό από το υπνοδωμάτιό σας.

Έξω η τηλεόραση από το υπνοδωμάτιο.

Όχι κάδρα και εικόνες με ένα άνθρωπο.
Τοποθετήστε έργα ζωγραφικής, φωτογραφίες και φιγούρες από χαμογελαστά ευτυχισμένα ζευγάρια καθώς δημιουργούν ένα περιβάλλον που είναι πιο δεκτικό στην αγάπη.

Τα χρώματα που θα υπάρχουν στο υπνοδωμάτιο σας να έχει ροζ και κόκκινες πινελιές έτσι ώστε να κάνετε την ερωτική σας ζωή να ανθίσει.  
Εάν χρειάζεστε έναν  σύντροφο ζωής, κάποιον δηλαδή που θα δώσει προσοχή στις δικές σας ανάγκες θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε απαλές αποχρώσεις όπως σομόν, κοραλλί και τριανταφυλλί, ενώ μια παθιασμένη περιπέτεια θα απαιτούσε να χρησιμοποιήσετε τολμηρά χρώματα όπως το βυσσινί, το μπορντό και το κόκκινο.

Δεν κάνουμε ποτέ γυμναστική μέσα στο υπνοδωμάτιο και δεν αποθηκεύουμε ποτέ όργανα γυμναστικής, ούτε πίσω από τη πόρτα μας, ούτε κάτω από το κρεβάτι μας γιατί αυτά έχουν την ενέργεια της σκληρής δουλειάς και του μόχθου.

Δε κρατάμε τίποτα από παλιές σχέσεις μας μέσα στο σπίτι μας αλλά κυρίως στο υπνοδωμάτιο, από κάποια ρούχα δικά του, δώρα του, βιβλία του αλλά και ερωτικά γράμματα.
Τα πράγματα μπορεί να είναι μερικά ρούχα, βιβλία ή ακόμη και ερωτικά γράμματα.

Ελέγξτε τη πόρτα του υπνοδωματίου σας. Θα πρέπει να ανοίγει εύκολα χωρίς να τρίζει. Ακόμη και ένα πόμολο που δεν εφάπτεται σωστά μπορεί να αποδειχθεί ο λόγος για τις δύσκολες στιγμές σας στο χειρισμό ενός ειδυλλίου.

Η περιοχή που βλέπετε πρώτη καθώς μπαίνετε στη κρεβατοκάμαρά σας και ο τοίχος που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τα πόδια του κρεβατιού σας, δηλαδή το μέρος όπου κοιτάτε ενώ είστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι, είναι δύο πολύ σημαντικά σημεία της κρεβατοκάμαράς σας. Αυτές οι δύο θέσεις θα πρέπει να έχουν ρομαντικές εικόνες  ή λουλούδια από μετάξι ή φρέσκα ή πράγματα σε ζεύγη, όπως αγγελάκια, περιστέρια, πολύχρωμα μαξιλάρια, κ.λπ.
Αν βάλετε καθρέφτη θα πρέπει να είναι στρογγυλός σε σχήμα.

Βεβαιωθείτε ότι ο αέρας της κρεβατοκάμαράς σας είναι καθαρός και φρέσκος. Δεν είναι καλό να εισπνέετε βρώμικο αέρα.

Επιστρέφω σύντομα με συμβλουλές για το χρήμα...! 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: