Social Icons

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος στο CNN: ''Κάποια στιγμή θα γράψω...για να μάθουν οι Ελληνες όλοι την αλήθεια''


Απο την Χριστίνα Αλαμάνου,


Με αφορμή τον εορτασμό των 40 χρόνων που βρίσκεται στο θρόνο η βασίλισσα Μαργαρίτα της Δανίας, η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, η σύζυγος του Αννα Μαρία , αδελφή της βασίλισσας Μαργαρίτας, ο Παύλος πρωτότοκος γιος της οικογένειας και η σύζυγός του Marie Chantal,   παραχώρησαν  συνέντευξη στο  δημοσιογράφο Max Foster του CNN.
Οι ερωτήσεις του δημοσιογράφου συμπεριελάμβαναν και την Ελλάδα. Η κατάσταση της οποίας βρίσκεται στα πρώτα θέματα των ξένων δελτίων ειδήσεων ο Παύλος δήλωσε ότι το πρόβλημα ξεκινάει από το παρελθόν, είναι πολύ δύσκολο αλλά συγχρόνως είναι μια πρόκληση, η κυβέρνηση έχει κάνει τη καλύτερη δουλειά και τα πράγματα έχουν μπει σε ένα δρόμο.

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος μετά από ερώτηση του δημοσιογράφου σε σχέση με τη δική του θέση στην Ελλάδα απάντησε ότι στα περισσότερα κράτη σήμερα υπάρχει μοναρχία με σύνταγμα για το λαό. Οι Έλληνες πήραν την απόφαση, είναι μεγάλη ιστορία γιατί και πως, αλλά κάποια στιγμή θα γράψω για αυτό για να μάθουν όλοι και να καταλάβουν οι Έλληνες την αλήθεια.

Video:

http://cnn.com/video/?/video/world/2012/01/17/ctw-pkg-foster-could-greek-throne-be-resurrected.cnn   

Η Αννα Μαρία μίλησε αρχικά για τη βασίλισσα Μαργαρίτα, την οποία θαυμάζει πολύ και τη θεωρεί μοναδική προσωπικότητα, ιδιαίτερα ευφυή, έχοντας πολλά προνόμια, καθώς η καλλιτεχνική της ματιά είναι αυτή που κάνει τα πάντα διαφορετικά  και στη συνέχεια απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την πανέμορφη πριγκίπισσα Μαίρη που δεν ήταν γαλαζοαίματη αλλά παρόλα αυτά παντρεύτηκε τον Φρειδερίκο της Δανίας δήλωσε ότι το πρώτο σκαλοπάτι για ένα σωστό γάμο είναι ο έρωτας, καθώς όλοι από αυτό ξεκινάμε και παντρευόμαστε, το ίδιο όπως δήλωσε έγινε και με τα δικά της παιδιά.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: