Social Icons

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Το έριξαν στο κυνήγι οι πρίγκιπες!


Απο την Contessa,

Στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα λίγο έξω από την Κόρδοβα , οι πρίγκιπες Γούιλιαμ και Χάρι πέρασαν το Σαββατοκύριακό τους κυνηγώντας αγριογούρουνα χωρίς την παρέα της Κate


Μετά τους  φασιανούς που πέτυχαν κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών τους στο Σάντρινγκχαμ αποφάσισαν να βγουν σε δυνατό κυνήγι και έτσι με αφορμή την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης του Χάρι ως πιλότος ελικοπτέρων Απάτσι, αποφάσισαν από κοινού τα γαλαζοαίματα αδέλφια να το γιορτάσουν στην "Finca La Garganta" που καλύπτει γύρω 15.000 στρέμματα, 40 μιλίων περίμετρος, που βρίσκεται  κοντά στο χωριό της Κονκιστά.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη και πιο ιδιαίτερη κυνηγετική έκταση στη δυτική Ευρώπη που ανήκει στον Τζέραλντ Γκρόσβενορ Δούκα του Γουεστμίνστερ και έναν από τους νονούς του Γουίλιαμ.






 Τα αδέλφια έφτασαν στην Ισπανία την προηγούμενη Παρασκευή με χωριστές πτήσεις τηρώντας τον κανόνα στο πρωτόκολλο για τα ταξίδια της βασιλικής οικογένειας.



Ο  Γουίλιαμ είχε επισκεφτεί  την Ισπανία πριν από δύο χρόνια μαζί με την Kate Middleto που είχαν συμμετάσχει σε ένα τρικούβερτο κυνήγι αγριογούρουνων και ελαφιών, μαζί με όλους τους κατοίκους της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: