Social Icons

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Το τέλος του γάμου... ενός ''αγγέλου'' και ενός τραγουδιστή


Απο την Contessa,

Μετά από επτά χρόνια γάμου και τέσσερα παιδιά, η Heidi Klum και ο Seal δεν είναι πια μαζί και μετά τα πρώτα σχετικά δημοσιεύματα ήρθε και η επίσημη, κοινή τους δήλωση για να το επιβεβαιώσει. :

"Παρόλο που απολαύσαμε επτά χρόνια γάμου γεμάτα αγάπη, πίστη και ευτυχία, ύστερα από πολύ σκέψη αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Νιώθαμε βαθύτατο σεβασμό ο ένας για τον άλλο σε όλη τη διάρκεια της σχέσης μας και συνεχίζουμε να αγαπιόμαστε πολύ, αλλά απομακρυνθήκαμε. Πρόκειται για έναν φιλικό χωρισμό και το καλό των παιδιών μας παραμένει η μεγάλη μας προτεραιότητα, ειδικά κατά τη διάρκεια αυτής της μετάβασης. Ευχαριστούμε την οικογένειά μας, τους φίλους και τους θαυμαστές για την συμπαράσταση. Και για το καλό των παιδιών μας, εκτιμούμε βαθύτατα το ότι θα σεβαστείτε το ιδιωτικό της υπόθεσης".


Πληροφορίες της "Sunday Mail" αναφέρουν ότι τα πρώτα σημάδια της κούρασης στο ζευγάρι άρχισαν να φαίνονται φέτος το καλοκαίρι κατά τη διάρκεια των οικογενειακών διακοπών τους στην Ίμπιζα, όπου ο  τραγουδιστής έδειχνε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στα πάρτι, τα ποτά και τα ξενύχτια, παρά στην οικογένειά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: