Social Icons

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Ντοκιμαντέρ: Ο Σουλτάνος Σουλεϊμάν






Απο την Contessa,


Για την τηλεόραση,  το τούρκικο σήριαλ Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής, καθήλωσε εκατομμύρια κόσμου στους καναπέδες του και εξαπλώθηκε από την γείτονα χώρα και εντός των συνόρων μας.

Με ταχύτητα φωτός η διαφημιστική καμπάνια έστρωσε τα ροδοπέταλα της αποχαύνωσης αλλά και της κατάντιας , που κυριαρχεί εδώ και 5 χρόνια στη τηλεόραση, καμουφλάροντας ένα αδίστακτο αιμοδιψή Σουλτάνο, σε χάρμα Ελληνίδων οφθαλμών και σεξιστικής ονείρωξης , λόγω χαρεμιού , Ελλήνων τηλεθεατών.

Για την ιστορία,  ο Σουλτάνος Σουλεϊμάν της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας , ερήμωσε και κατάσφαξε το Αιγαίο μαζί με τον Μπαρμπαρόσα, εκδίωξε τους Ιππότες της Ρόδου και απείλησε την Χριστιανική Ευρώπη με την πολιορκία της Βιέννης. Υπό τις διαταγές του,  ο πειρατής Μπαρμπαρόσα  επιτέθηκε στη Κέρκυρα, στην Αίγινα , σε περιοχές της Κρήτης, στις Κυκλάδες, στην Αστυπάλαια, και σε πολλά ακόμη βενετοκρατούμενα νησιά.


Κατά τις επιδρομές χιλιάδες Έλληνες σφαγιάστηκαν ή πουλήθηκαν στα σκλαβοπάζαρα γεμίζοντας τα θησαυροφυλάκια του Σουλτάνου και του Μπαρμπαρόσα.

Άλλη μία εξαιρετική δουλειά και ένα πολύ καλό και ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ γυρίστηκε από τη Μηχανή του Χρόνου με παρουσιαστή τον Χρήστο Βασιλόπουλο.

Δείτε το βίντεο: 



Δεν υπάρχουν σχόλια: