Social Icons

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Ο πρίγκιπας Χάρι....και οι πάγοι!








Απο την Contessa, 
 
Ο δευτερότοκος γιος του Κάρολου, πρίγκιπας Χάρι,  ετοιμάζεται να λάβει μέρος σε αποστολή με προορισμό τον Νότιο Πόλο. Θα συμμετάσχει σε βρετανική ομάδα με τέσσερις στρατιώτες, οι οποίοι τραυματίστηκαν σε μάχη, αλλά θέλουν να αντιμετωπίσουν την πρόκληση ενός ταξιδιού με σκι στους πάγους. 

Με το παραπάνω εγχείρημα επιδιώκουν  να ενισχυθεί η οργάνωση «Walking with the Wounded» και θα είναι η πρώτη φορά που ο 28χρονος πρίγκιπας λαμβάνει μέρος σε μια τέτοια αποστολή. 


Η αποστολή στον Νότιο Πόλο θα έχει μορφή αγώνα ανάμεσα σε μία βρετανική ομάδα, μία αμερικανική και μία που θα εκπροσωπεί τις χώρες της Κοινοπολιτείας, τον Καναδά και την Αυστραλία. Υστερα από σκληρή εκπαίδευση τον περασμένο μήνα σε χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνια στην Ισλανδία, η προπόνηση της ομάδας θα συνεχιστεί και το καλοκαίρι, ενώ η τελική προετοιμασία θα γίνει τον Οκτώβριο. Οι τρεις ομάδες θα πάνε τον Νοέμβριο στην Ανταρκτική, ενώ στόχος τους είναι να φτάσουν στον Νότιο Πόλο στις 17 Δεκεμβρίου.


O Χάρι, υπό την αιγίδα του οποίου θα γίνει η νέα αποστολή με την ονομασία «Allied South Pole Challenge», υποσχέθηκε πως θα είναι μια μοναδική πρόκληση και κάλεσε κάθε ενδιαφερόμενο να υποστηρίξει την αποστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: