Social Icons

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

O Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ, μαζί με τον αδελφό του Γουίλιαμ, Χάρι σήκωσαν… τα μαγικά ραβδιά τους!




Από την Contessa

Ο Γουίλιαμ, ο Χάρυ και η Κέτι Μίντλετον περιηγήθηκαν στο Χόγκουαρτς, εκεί που βρίσκεται η διάσημη σχολή μαγείας του Χάρυ Πότερ. Η Δούκισσα του Κέιμπριτς έπαιξε με το μαγικό ραβδί του διασημότερου μάγου των τελευταίων χρόνων και οι δύο πρίγκιπες εισχώρησαν στα άδυτα του Μπάτμαν.


Οι χώροι όπου γυρίστηκαν οι ταινίες άνοιξαν για το κοινό που θα έχει πλέον την ευκαιρία να χαζέψει από κοντά τα εντυπωσιακά σκηνικά, τα κοστούμια και τα μηχανήματα που χρησιμοποιήθηκαν για τα ειδικά εφέ.

Στο εσωτερικό των εγκαταστάσεων τα μέλη της βασιλικής οικογένειας επισκέφτηκαν και τον χώρο με τα σκηνικά και τις κατασκευές που χρησιμοποιήθηκαν στον «Σκοτεινό Ιππότη».

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ανέβηκε στη μοτοσικλέτα του ήρωα Μπάτμαν. «Ο Κρίστιαν Μπέιλ έχει πια γεράσει… Θα πάρω εγώ τη θέση του αν χρειαστεί» αστειεύτηκε.

Η 31χρονη πριγκίπισσα επέλεξε να φορέσει ένα πουά μίνι φόρεμα από το Topshop αξίας μόλις 40 ευρώ, ένα μαύρο σακάκι Ralph Lauren και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες μαύρες σουέτ γόβες. Όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί δήλωσαν ότι η Κέιτ Μίντλετον ήταν πανέμορφη!




Δεν υπάρχουν σχόλια: