Social Icons

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Mια παραίτηση …για να γλύφεις τα δάχτυλα σου!





Επιστολή παραίτησης σε κέικ παρέλαβε πριν λίγες ημέρες η διοίκηση του αεροδρόμιου Stansted από τον συνοριοφύλακα Chris Holmes. O λόγος;

Ο υπάλληλος της εταιρείας αποφάσισε στα 31α γενέθλιά του να αφιερώσει περισσότερο και ενέργεια στην οικογένεια του και τις επιχειρηματικές του ασχολίες.

Ο Chris έφτιαξε, λοιπόν, ένα κέικ με τα χεράκια του και έγραψε πάνω μια επιστολή με την οποία υπέβαλε την παραίτησή του από τη Συνοριακή Δύναμη.


«Σήμερα, ανήμερα των 31ων γενεθλίων μου, και μιας και έγινα πρόσφατα πατέρας, συνειδητοποίησα πόσο σημαντική είναι η ζωή μου και πόσο σημαντικό είναι το να περνάω χρόνο κάνοντας κάτι που μπορεί να με κάνει χαρούμενο, τόσο εμένα όσο και τους δικούς μου ανθρώπους».

Στη συνέχεια γνωστοποίησε ότι σκοπεύει να επικεντρωθεί στην προσωπική του επιχείρηση παραγωγής κέικ, ενώ παράλληλα εύχεται «ό,τι καλύτερο για το μέλλον» των συναδέλφων του.

Να σημειωθεί ότι την πρωτότυπη ιδέα για παραίτηση κοινοποίησε ο αδελφός του Chris, Stuart Jackson, με μία φωτογραφία στο Twitter γράφοντας: «Ο Jerry Maguire συναντά τον Masterchef». Μάλιστα, η φωτογραφία μέσα σε λίγες ώρες είχε πάνω από 1.600 retweets και κοινοποιήθηκε από δεκάδες χρήστες του κοινωνικού μέσου, οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν την ευφάνταστη υποβολή παραίτησης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: