Social Icons

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

24ωρη απεργία σε ΟΣΕ και Προαστιακό, στάσεις σε μετρό και ηλεκτρικό

 
 
ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ -  7 Φεβρουαρίου 2012
Προβλήματα στις μετακινήσεις του θα αντιμετωπίσει αύριο το επιβατικό κοινό με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς εξαιτίας της συμμετοχής των εργαζομένων στην 24ωρη απεργία που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στις απαιτήσεις της τρόικας για μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα, απολύσεις στο δημόσιο τομέα και κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.
Αύριο Τρίτη, μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και τραμ, θα κινηθούν μόνο από τις 10.00 το πρωί έως τις 5.00 το απόγευμα, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι εργαζόμενοι που θέλουν να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο και στην πορεία που διοργανώνουν στις 11.00 το πρωί ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Ακινητοποιημένα θα μείνουν ωστόσο όλο το 24ωρο τα τρένα του ΟΣΕ και ο Προαστιακός, ενώ εξαιτίας της απεργίας των σιδηροδρομικών οι συρμοί του μετρό στη γραμμή Αιγάλεω- Αεροδρόμιο, θα τερματίζουν στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας.

Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην αυριανή απεργία με ολιγόωρες στάσεις εργασίας. Έτσι, τα λεωφορεία θα κινηθούν κανονικά από τις 9.00 το πρωί έως τις 9.00 το βράδυ. Τα τρόλεϊ θα κινηθούν κανονικά από τις 8 το πρωί έως τις 9.00 το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: