Υλικά
Μια Βάση σοκολατένιας τούρτας
400 γραμμ. σοκολάτα με 70 % κακάο
500 ml Κρέμα γάλακτος πλήρης
1 ½ κ.σ. μέλι θυμαρίσιο
3 κ.σ. ρούμι μαύρο
½ φλιτζάνι αλεσμένα φουντούκια
400 γραμμ. σοκολάτα με 70 % κακάο
500 ml Κρέμα γάλακτος πλήρης
1 ½ κ.σ. μέλι θυμαρίσιο
3 κ.σ. ρούμι μαύρο
½ φλιτζάνι αλεσμένα φουντούκια
3 κομμένες φράουλες
Παίρνουμε τη φόρμα τύπου δακτυλίδι και τη σοκολατένια βάση για τούρτα και πασπαλίζουμε τα αλεσμένα φουντούκια .
Αδειάζουμε μέσα το μίγμα σοκολάτας.
Βάζουμε τη τούρτα στο ψυγείο για 3-4 ώρες μέχρι να σφίξει. Προτού σερβίρουμε, αφήνουμε λίγο την τούρτα σε θερμοκρασία δωματίου. Ξεφορμάρουμε.
Αφήνουμε για 10 λεπτά εκτός ψυγείου και βάζουμε κομμένες τις φράουλες σε σχήμα καρδιάς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου