Social Icons

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΜΙΝΑ ΟΡΦΑΝΟΥ: ‘’ΕΖΗΣΑ ΕΝΤΟΝΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ!’’



 Απο την Contessa,
 

Προσωπικά μ’ αρέσει πολύ, ίσως γιατί είναι αυθεντική, ίσως πάλι γιατί ο λόγος της φαίνεται να είναι ειλικρινής.  Γεννήθηκε αγόρι, έγινε γυναίκα, κέρδισε το πρώτο βραβείο γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στη ‘’Στρέλλα ‘’ . Όταν πήρε το ρόλο για τη Στρέλλα, ήταν μόλις δύο μήνες στην Αθήνα είχε έρθει από τη Ρόδο με μία βαλίτσα ρούχα, κάποια χρήματα και καμία ιδέα για το τι θα κάνει. Στη πορεία όμως όλα έγιναν όπως η ίδια είχε ονειρευτεί….

Η Μίνα Ορφανού είναι η τρανσέξουαλ ηθοποιός που πρόσφατα  πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη  σειρά "Οι Βασιλιάδες"  και έχει ένα ρόλο που της πάει και τον πάει πολύ....

Σήμερα βρέθηκε στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Mega όπου μίλησε με τους παρουσιαστές. Μεταξύ άλλων  αναφέρθηκε για  τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε στο δημοτικό, τη στήριξη που είχε από τους γονείς της για τις επιλογές της και τα "χαστούκια" που έχει φάει. 

Η ίδια δήλωσε ότι έχει αποδεχτεί τον εαυτό της από πολύ μικρή και ότι είναι πολύ περήφανη για τον εαυτό της. Σύμφωνα με τις δηλώσεις της έχει αποδεχτεί τον εαυτό της από πολύ μικρή και είναι πολύ περήφανη για την ίδια."Θεωρώ τον εαυτό μου ανέραστη", δήλωσε κάποια στιγμή η Μίνα Ορφανού ενώ όταν ο Γ. Λιάγκας τη ρώτησε πόσες σχέσεις έχει κάνει στη ζωή της, η απάντηση ξάφνιασε πολλούς: "Μία σχέση έκανα και αυτή στην Αθήνα. Τώρα λέω να τα ξαναβρώ μαζί του".
Η ηθοποιός χωρίς να μασήσει τα λόγια της απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των παρουσιαστών ενώ μίλησε και για μικρά μυστικά ομορφιά της, τις κρέμες που χρησιμοποιεί και φτιάχνει η ίδια μόνη της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: