Social Icons

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Η ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ ΤΟΝ JEAN PAUL GAULTIER!


Από την Contessa,

Η Βίκυ Καγιά είναι ένα ταλαντούχο μοντέλο και επαγγελματίας. Η καριέρα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό την έχουν καθιερώσει στο Top modeling παγκοσμίως.   Επίσης , είναι από τα πρόσωπα που προσωπικά τα ΄΄πάω΄΄… γιατί παίζει την μπάλα χαμηλά και δεν έχει έπαρση….!

Πριν από λίγες ημέρες η Β.Καγιά, δέχτηκε πρόταση από τον Jean Paul Gaultier, στην οποία απάντησε και θετικά.  Έτσι,  αναμένεται να κάνει μία εμφάνιση που θα συζητηθεi.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και νιώθω μεγάλη τιμή γι’ αυτή τη συνεργασία. Γενικότερα ο Ζαν-Πολ Γκοτιέ στηρίζει την Ελλάδα και το δείχνει έμπρακτα.
 Είμαι διπλά χαρούμενη, γιατί μαζί μου θα έρθουν και μαθητές από τη σχολή μου “Fashion workshop”, που τους έχει καλέσει το Fashion TV για να παρακολουθήσουν το Fashion Week του Παρισιού. 
Αυτό έγινε ως βράβευση ύστερα από μια εργασία που τους είχε αναθέσει το Fashion TV, το οποίο τους έχει διασφαλίσει VIP Passes και για το backstage, που θα το καλύψουν και θα φέρουν όλα τα νέα στην Ελλάδα» δήλωσε η Βίκυ Καγιά στην «Espresso» και εμείς από εδώ θα της ευχηθούμε τα καλύτερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: